Be my only, be the water and I'm wading. You're my river running high, run deep run wild

Yea, det är väl lite på tiden att jag accepterar att det inte funkade att sluta röka för mig. Det gick inte så bra, så jag gav upp. Fy skäms. Eh, jag lever idag så varför inte leva så som jag vill?

Förövrigt så var fredagen så kul att jag var tvungen att ligga i sängen både igår och halva dagen idag. Kvällen började hos Didem, där det bjöds på mat, vin och wii. Urmysigt! Sen cyklade vi fyllon hemåt för att byta om (vi cyklade i regn), Zoe däckade då och jag drog ner till andra våningen där det var en amerikansk fest. Där träffade jag massa nya och gamla folk. Efter festen hängde vi hos Hosna ett tag. Nice var det.

Natten spenderades hos Sam och på morgonen var huvudet inte med i banan haha. Fetaste bakfyllan, inte okey. Efter ett par avsnitt av Lost och massa mys så orkade jag röra mig hemåt. Bakfyllan blev ju inte riktigt bättre av att jag var tvungen att handla hem lite saker men jag överlevde.

När jag kom hem, efter ett par avsnitt av 30 Rock så däckade jag i sängen (klockan var nog runt 5 tiden på dagen *skäms lite* haha) Ett par timmar senare så vaknade jag, käkade middag (musli och yoghurt *skäms lite mer*) och fortsatte kolla på 30 Rock. Jag tror jag somnade runt 4 tiden på morgonen så jag vaknade såklart sent på söndagen (idag).

Degandet fortsatte tills Zoe tvingade mig att plugga lite (*skäms ännu mera*) sen blev det snabb promenix till Coop med Zoe. Jag har pluggat i ett par timmar och känner mig duktig så jag ska nog ligga i sängen nu och kolla på några avsnitt till av 30 Rock ;)

Imorgon ska pluggandet fortsätta och jag ska även försöka skriva klart essän som ska vara klart till slutet av veckan. Duktig ska jag vara!

Nu ska jag nog sluta skriva massa onödiga och skitsaker haha of course. Nä så jag lämnar er med denna låt som jag är helt förälskad i.

Lykke Li - I follow rivers

Love.
2011-02-07 @ 02:03:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du betalar, njuter, skriker men jag skiter i dig. Vet att du vill de, gör de jag ba' spy på ditt beat. Du vill ha mig men jag skiter i dig, skiter i dig. Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face.



Nu ska denna äckliga brud ut och köpa cigg. Sen blir det duschen och lite plugg också..(?) hahah

Kärlek
2011-02-04 @ 15:31:45 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


coffee and cigarettes (and bills)

2011-02-03 @ 13:24:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 jan. 2011 Christiania and Copenhagen

Jaghade helt glömt bort att nämna det här, vi, ett gäng folk åkte till Köpenhamn en lördag i januari. Det var kul förutom att ibland blir folk lite pms:iga och dessutom så var vi nog lite för olika slags folk så det var nog det som var mindre kul. En konstig blandning av folk. En vegetarian, lite problem bland vissa i gruppen, vissa som ville bara chilla med livet, vissa tysta/blyga och vissa pratiga och vissa som var bara lite allmän stressade.
Det var i alla fall Jag, Hosna, Avissa, Sabi, Sina och Ali som åkte dit. Det blev KFC, Hard Rock Cafe och några goda drinkar. Kul hade jag i alla fall. Bilderna har jag snott från Avissas facebook (lärde mig av tjuven Sabi hahah)

2011-02-01 @ 21:45:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()