ch-ch-changes, just gonna have to be a different man. Time may change me but I can't trace time

Vad har hänt med mig...? Ligger redan i sängen, trött som en apa och läser en bok. Change is good?
2011-01-27 @ 23:16:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besök hos frisören, håret klipptes ännu kortare. Bilderna är nytagna när håret var blött. Nöjd är jag än så länge. (skriver allt här för att blogg.se tillåter inte mig att skriva ett inlägg med text :/ ) Kärlek

2011-01-26 @ 00:02:46 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Carpe diem

Just nu är det föreläsning som gäller, ooh ja, duktig tjej som koncentrerar sig rejält men multitasking for fuck sake! Men det är intressant samtidigt som segt som fuck. Missbrukar ordet fuck? Nej då hahah nu ska läraren gå genom lite important stuff så jag ska väl återgå till det nu.
Take me away, a secret place
A sweet escape, take me away
Take me away to better days
Take me away, a hiding place
Kärlek
2011-01-25 @ 11:11:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Until it disappeared. From me. From you And now, it's time to leave and turn to dust.

Åh jag är en kluven person. Kluven när det gäller liv och död, kärlek och hat, dig och mig. Jag vill bara ligga i min säng och slippa tänka ett tag. Det har hänt så mycket nytt. Både bra och dåliga saker. Jag orkar verkligen inte blogga om allt just nu så vi tar det en annan gång. Nu får ni nöja er med att jag lever och en gammal bild från 2010 hihih.
Kärlek.
2011-01-25 @ 01:23:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I miss it, I miss you. It hurts and we cry but we will walk it off.



Introduktionsdag imorgon. Jag är nervös och rädd samtidigt som jag längtar tills då. Vi får se. "It's a new day, it's a new dawn"

Love
2011-01-19 @ 00:29:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Silicone lips.. fuck!

Yes box, efter ett mysig besök hos tandläkaren så har jag nu fått silikon-läppar. Något jag lätt skippar, det känns inte som att det är något för mig. Det känns så retarded, eller jag känner mig retarded med mina putiga läppar.

Jag ska nu försöka plugga lite innan tentan som börjar kl. 14! Eller helst av allt så skulle jag vilja bara gå hem och äta lite godis (Anders aka. THE dentist skulle bli besviken) och bara lägga mig i sängen under filten för att slippa den här äckliga världen men eh I love me så för mig själv ska jag satsa och se. Efter idag så är det nog bara max 2 tentor kvar. Jag har dock ingen aning om när de är och så men jag ska ringa "studierektorn" imorgon bitti. Ikväll ska jag sova, sov en halvtimme inatt så det känns inte riktigt bra.

Orkanen, är ingen bra plugg-ställe, alla grupprum är upptagna och sitter man bara vid ett bord så är det alltid någon högljudd person som måste skrika hela tiden. Mysigt! Jag ger böcker en till chans och sen skiter jag i de och bara gör tentan.

Have a fun funny day!

Love
2011-01-17 @ 10:27:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Exams have their ways of messing with your mind.

Tentaplugg, lots of it! Men det känns helt okey, tror dock inte att det kommer att gå så bra men hoppas kan man väl göra. Inatt blir det att sitta uppe och plugga hela natten lång. Mitt i pluggandet fick jag för mig att klippa av mitt hår som jag har velat göra i typ ett år nu. And voilà! It's gone, ungefär 3-3½dm av mitt hår ligger i papperskorgen nu och jag känner mig flintis. Mysigt! Förhoppningsvis så ser det lite mer okey ut när det är torkat och stylat. mihihi!

Nu ska den här blöta hunden sitta med en kopp té och plugga.

Love
2011-01-17 @ 00:38:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Que tu m'aimais encore, serais ce possible alors?

Tentan igår, I kicked its ass back to Spain! Det kändes bra, jag tror det gick bra. Nu gäller det att vänta och se. Imorgon har jag tenta igen, den här gången är det Jöken. Tenta på allt, mumma. Pluggat asmycket inför skiten och jag håller fortfarande på med det. Samtidigt som jag gör en J.D. och drömmer mig bort. En fin sommardag var vi i Lund och hade det mysigt i en park med china box och sol.

Love
2011-01-16 @ 15:27:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen

2011-01-14 @ 17:43:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Cold turkey eller trappa ner?

Damn! Att sluta röka cold turkey är typ det svåraste jag någonsin har gjort (hmm.. maybe not men känns så just nu) Så jag har bestämt mig för att ta en cigg per dag. Jag rökte en halv cigg idag också, besviken? Well I'm not. Tänk er att sluta med något ni har hållt på med i ungefär 4-5 år, på en gång. Dessutom att gå från typ nästan ett halvt paket per dag till en cigg. Big step!

Så småningom ska jag släppa den där ciggen också... Men ge mig tid. Det var kanske inte så smart att sluta nu när jag har det så stressigt. En tenta på lördag och en på måndag, livet kan inte bli bättre än så.

Nu tillbaka till Plugg-bubblan. Jag ska nog byta böcker nu till Spanska. Ångest? Fuck yeah.


Lämnar er med denna fina låt av Local Natives - Airplanes
Love
2011-01-13 @ 18:34:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Confession

Så ja! en halv cigg efter ungefär 12h, stolt men fuck! Det är inte lätt när det är svårt.
2011-01-12 @ 23:56:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


8 hours and counting...

Nu har jag varit rökfri i ungefär 8h och jag börjar känna suget i hela kroppen men men... Undrar om det blir svårare att sluta om jag tar ett bloss när Zoey kommer hem? Fast jag har varit duktig och det här kommer att gå smidigt (förhoppningsvis).

Hot hot!

 

Love

2011-01-12 @ 20:03:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...smoking his last cigarette...

Dudes! Om jag var någon av mina vänner nu så skulle jag hålla mig borta från le monster. Jag har rökt min sista smokey smoke och nu kommer det bli massa plugg också så... Not a good combo. Men jag kommer nog klara mig trots att jag bor med en smoker, det finns tomma ciggpaket lite överallt och 2st askfat, yey me.

Nu ska jag återvända till mina böcker fast först ska jag fixa lite kaffe eller té, hmmm. Té eller kaffe? That's the question. Vet ni vad, jag tror jag fixar både och hihi

Ultimate biking, en kväll efter en fest.



Love

2011-01-12 @ 13:13:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Fy fan vad ni är patetiska, ni bloggare asså. Håller på med allt för att få flera läsare, bra pr..."

People, jag hatar verkligen att lyfta fram kommentarer så här men Whhhhhaa! HAHA Ett gott skratt förlänger livet right? Nu känner jag att jag kommer att leva minst 5 år till på grund av den här kommentaren "Fy fan vad ni är patetiska, ni bloggare asså. Håller på med allt för att få flera läsare, bra pr...".

Asså du, den anonyma mind readern! Hur visste du det? Omg, det är som att du kan läsa mina tankar.. (I R O N Y). Är jag patetisk för att jag vill sluta röka, för att jag inte har råd med det? För att rökning dödar både mig och min ekonomi? Then Hey! Call me Mrs. Pathetic!

Och by the way, woooow! Att folk ens tror att jag försöker få flera läsare? Det är en fucking blogg om mitt liv, vad jag gör och vad jag vill göra. Jag vill inte direkt, faktiskt inte alls att alla i Sverige ska veta vad jag gör. Jag skriver här för mig själv (dels för att jag vill minnas saker, yes box, jag är senil och dels för att bara skriva av mig allt) och kanske ett par vänner som vill veta vad jag gör. Verkligen N O B I G G I E! Det kanske är du som är aningen patetisk som kommenterar här om att jag skriver och gör det jag vill göra i min egen fucking blogg.

Dessutom så hatar jag folk som försöker att få en massa läsare med att skriva sådana saker. Det är inte att skoja om, jag kanske dödar någon imorgon utan cigaretter HAHA. Nä men de som vill läsa om min kamp mot cigaretter (HAHAH) får gärna göra det här, men de som inte vill det, just don't do it... Snälla klaga inte på mig nu när jag har inställt mig på att inte röka igen (förstör inte skiten för mig nu hahah).

Love (även till dig, mind readern HAHAH)
2011-01-11 @ 18:09:26 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ja men jao, jag känner stödet här...

Ja då, people are supporting me... eller? Har fått 3 sms där det stod typ "ja men du, ska DU sluta röka? HAHAH lycka till med det du", "dude, du är ju typ definitionen på rökning, du får en miljon kr om du lyckas" och "fuck no att du klarar det". Jag ska visa er era små fuckers (även om ni kanske har rätt hahah) Jag ska, jag ska, jag ska fimpa skiten. Jag har även fått ett par sms om hur bra jag är som ska försöka och att jag klarar det. Puss på er alla, även ni som inte tror att jag kommer klara av det för att ni känner mig lite för bra men jag ska bevisa att jag kan.

Dessutom så spelar min granne Mykonos på högsta volym på repeat, tur för honom/henne att jag älskar låten  annars hade jag gått dit och varit en kärring och klagat som fan hahah

Juste, bubblan vare nu!

Love
2011-01-11 @ 17:31:44 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fimpa ciggen, behåll glöden

Oh yes, juste! jag SKA sluta röka. Eller rökning på heltid ska jag sluta med. Jag har ett halv paket kvar just nu och efter det här paket så fimpar jag ciggen och behåller glöden. Någon som är stolt? HAHAH

Lycka till till mig säger jag bara.

Love
2011-01-11 @ 13:45:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


stop callin,' stop callin', I don' wanna think anymore. I left my head and my heart on the dance floor.

Jag har då varit så söt och suttit vid telefonen halva dagen. Okey då, det är inte sant, jag har inte alls varit söt. Jag skällde ut Telenor för att de gjorde fel med mina räkningar och har nu blandat in inkasso. Jag var inte heller så trevlig mot inkasso-folket som begär 880 spänn av mig för telenors misstag. Jag har även försökt få tag på Karin Wiik, som är "rektorn" för språkavdelningen för att omtentorna har mixats och det står inget om det i studentportalen. Dessutom så blev jag utskälld av CSN för att jag inte ville ge mitt personnummer, tack så mycket Malin hahha men eh jag lyckades få ut lite info utan att ge mitt personnummer. Man vill ju inte att de ska ha stenkoll på en nuu va fan.

Mina tentor närmar sig och jag känner ångesten krypa in... BLÄ Bangar inte på att dra till Mexico med Malin. Idag blir det väl flera liter kaffe och plugg. Kul att jag inte kommer att ha ett liv i minst 2veckor framåt. Jag låser in mig i min lilla bubbla. Hejdå!

Hoppas att andras liv är bättre än mitt just nu.

Love
2011-01-11 @ 13:41:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Discovery of the day


Dagens läxa: level (lé cigarettes) och té, smakar inget vidare tillsammans. Jag älskar lé smokes och jag älskar té men det här var lite BLÄÄ!

love
2011-01-10 @ 19:23:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"- baby, you are a bore but I'd rather be bored with you than have fun without you. - Qué? wft? really? HAHAH"

Idag har jag dammsugit (pallade inte igår när dammsugaren kom tillbaka), diskat ännu mera, städat lite till, pluggat ännu mera (klar med ett inlämningsarbete - yeey me!). Jag har även sett en hel säsong av Samantha Who? sen igår natt och jag är fast. Den är awesome ju, varför har inte jag upptäckt serien tidigare? Men eh, bättre sent än aldrig HAHA. Nu har jag typ, kanske bestämt hur jag ska klippa mig också, vi får se.

Nu ska jag fortsätta dricka té och försöka bli klar med helvetes arbeten.

(ungefär så här ska jag klippa mig; klippa av flätan men troligtvis längre än så hihi)


Love
2011-01-10 @ 18:08:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Meaningful hidden words suddenly appear, from the murk. Maybe they're telling us that the end never was, never will.



Nu har jag städat allt som går att städa i vår lilla etta haha. Diskat, lagat mat och käkat, pluggat lite och nu så ska jag bara vänta tills dammsugaren är tillbaka från Sabis place så blir det att dammsuga lite. Så jag förtjänar att sitta här och dega med té (i favorit muggen för 2011 coldplay hihi) och lite fika-stuff som mamma skickade med oss. Mumma!

Snart ska jag ta tag i pluggandet igen och köra på som fuck.

Love
2011-01-09 @ 18:38:16 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


What my phone captured during week 44, my babies visit to Malmö!

2011-01-09 @ 02:53:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Geneva Jacuzzi & Ariel Pink @ Debaser Malmö 20/10-10

2011-01-09 @ 01:59:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Amsterdam - I upload my pictures here to inspire, not to get judged.

2011-01-09 @ 01:06:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fucking blog under construction!

2011-01-04 @ 08:08:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Come please, please Josephine.

Come Josephine in my flying machine
Going up she goes
Up she goes
Balance yourself like a bird on a beam
In the air she goes
There she goes
Up, up, a little bit higher
Oh, my, the moon is on fire
Come Josephine in my flying machine
Going up
All on
Good-bye.
Oh, say, let us fly girl.
2011-01-04 @ 07:59:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


A new year for new memories and new problems.

Lalalala! Nu är det redan 2011! Fuck yeah! Det har hänt mycket, jag har varit med om så mycket nu under de senaste dagarna. Det är också orsaken till att jag har lagt bloggen lite vid sidan om men det lär bli uppdatering som vanligt om en vecka eller så ;) men nyårsafton var bokstavligen awesome! Nyårsvinet öppnades hos Matilda, sen korridorsfest i studentstaden med nyårskyss mitt i en rondell av min älskade Matilda och sen slumber party hos Anton. Det var nyårsafton då! Det kommer en bättre inlägg om allt sen men nu blir det 2 1/2 men med Yalda. Yey! Love. P.s. Gott nytt år!
2011-01-02 @ 21:15:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()