Spexfoto ;)

hahaha snygg klass man har då, Spexfotot inför årsboken

temat va Film/Musik


 

=

 

Mr. Blonde från filmen Reservoir Dogs = Nadia hahah

 

Jag  = Mr. Blonde
Malin = Ofcr. Marvin Nash (a.k.a. offret hahah)
2009-10-26 @ 13:33:14 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


MALMööö

hallu, nu är jag och syrran i malmö och gör staden osäker med vår storasyster som bor här och det är sjuktfint här. Freedom och awesome quality time med systrarna = gladis Nadia haha

Har precis färgat syrrans hår för hon ska klippa mitt så vi får se hur det blir, hoppas på en förändring ialla fall. Zoey är på nån möte så vi va i nån centrum, härligt men nu degar vi hemma hos henne.

Update: HAHAHAHAHA min syrra (shaab.blogg.se) är världens dummaste människa! vi skulle färga hennes hår och hon hade förberett allting och så applicerade vi färgen. En kvart senare så upptäckte hon att hon hade blandat ihop applikatorflaskan med behandlingskrämen istället för färggelen.. hahhahahahha jag dog! så nu tillsatte vi färgen i efterhand med allt annat i håret.. nästa gång måste jag fixa allt, smart syrra man har! hahahha nä men jag älskar henne trots hennes dumheter xD


Trött och sliten men ändå nöjd och glad Nadia haha
cappuccino FTW :D


Nu blir det musik och kolla upp en massa saker ;)
ha det bra, var ni än är haha.
puss puss
2009-10-26 @ 12:59:37 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hello

yes, jag lever.. hahah nä men jag har haft fullt med skolan och allt annat så har inte riktigt hunnit skriva nåt här men eh. Jag har haft prov, läxor och redovisningar och på toppen av det hela så gjorde jag även högskoleprovet, igår förresten. Det va skitsvårt men det är över nu ialla fall så det blir att vänta en månad på resultatet, man kan kolla upp det själv nu men jag vill helst vänta tills de skickar provet. Sen efter det blev det att fira HÖSTLOVET och att provet va över haha men kvällen började väl bra och trodde att det skulle vara jätteroligt med allt och alla men vissa spårade ur och hade ingen kontroll på saker. Men kvällen slutade sjukt bra, promenad med Matilda och Erik och sen sov Matilda över hos mig, mysigt som fan haha och hon drog imorse typ vid 10 ;)
Nu måste jag packa för snart ska jag till Malmö, eller snart och snart, typ 10 haha nä men nu blir det att packa, sen ska jag handla lite saker till tågresan och efter det blir det att dra mot stan.
Ikväll är det även One tree hill och Gossip girl :D hahha
puss puss
2009-10-25 @ 13:55:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mr. Sandman bring me a dream

DUDES! jag har inte sovit nånting inatt, dygnat för fan. VIIIIILLL sova för jag kommer att dö i skolan men jag var tvungen att läsa boken Två Städer och även skriva en sammanfattning för gruppen. Annars så kommer jag att dö dö dö, hahah ja jag är trött och.... pank.. surprise surprise hahah Men jag ska undvika att köpa saker tills lördagen iaf, för då är det krogen som gäller och jag hoppas att de mysiga människorna hänger med, de har lovat mig hahah
Nej, nu ska jag platta håret för jag satte upp håret till en boll, när det va nytvättat så nu är det typ fluffigare än bröderna fluff hahah nej då, men eh snart är det skola.
Skriver igen senare.
puss puss
2009-10-22 @ 06:26:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


usch usch bläää

hahahah fin rubrik va? nej men jag loggade ut från hotmail och kom fram till msn sidan. Och vad är det första man ser? jo, surprise surprise, om smala människor :O hahah jag vet, jag är också smal men kom igen dagens generation kritiserar de smala kändisarna men innerst inne så vill de se ut som de. Sluta ge sådana saker uppmärksamheten de inte förtjänar. WOW VICTORIA BECKHAM GÅR PÅ SUSHI OCH BÄR DIET! det var det första jag såg och det är vi som har förstorat det så sjukt mycket att kändisarna måste banta ihjäl men eh, vem bryr sig. Vi vill ju bara kolla på de och sen döma de eller hur?

Sen så skulle jag logga in på min blogg och gissa va det är jag ser, BLOG AWARDS. Wow shit det är över nu så låt bli det nu? har inte det gått ett år nu... hahaha jag vet att det va typ förra veckan  eller nåt men är det verkligen så viktigt så att man ger den så mycket oförtjänat uppmärksamhet.
Och så kollar jag på tv och ser då reklam för SVENSKA HOLLYWOODSFRUAR, shit asså, är det de dagens ungdomar/vuxna (människor i allmänhet) ser upp till? Det är ju vi som har gjort de så stora genom att de uppmärksamheten igen. Sure vissa kanske kollar på den för att de tycker att de är så dumma och blåsta och att det är bara roligt men KOM IGEN MÄNNISKOR!
jävlar va negativ man va här men goooossh orkar inte mer med sånt, kanske dags för viktigare ämnen att träda fram nu?
Eh screw it då, jag ska plugga lite nu och sen försöka sova lite. Bloggar mera sen.
puss puss
2009-10-21 @ 00:27:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


awesome

HAHAAH så jävla bra asså!

Dagens Låt: Mando Diao - Gloria
2009-10-20 @ 17:36:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


stressigt - plugga plugga

Skola, skola, skola. thats my life haha, det känns verkligen som det och det är ju sant. Idag va jag i skolan som vanligt och när jag slutade så bokade jag Malmö biljett till syrran också, så nu slipper jag åka tåg i 10h ensam. Dock måste vi hitta massa annat att göra nu när en snart 16åring ska med.
Eftersom jag ska till Malmö och hinner inte jobba med skolarbeten under lovet så måste jag göra klart allt som ska in efter lovet nu under veckan. Det är sjukt mycket men jag ska klara av det haha. Sen är det Högskoleprovet på lördag den 24/10, jag är så sjukt nervös men jag klarar mig nog.
Måste säga tack till en underbar kompis som gav mig världens confidence boost, tack så mycket du underbara människa.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och börja plugga.
Det som ska pluggas:
  • Psykologi - Svara på massa frågor
  • Två Städer - Charles Dickens; måste läsa 86 sidor och skriva en sammanfattning för gruppen
  • English Presentation - British Culture
  • Fact sheet och 25 nya ord
  • Krönika
  • Pride and Prejudice essay
  • Filosofi - läsa massa sidor
  • HÖGSKOLEPROVET
så aningen stressad här, men eh det är "lunch" hahhaha
puss på er där ute
2009-10-20 @ 17:26:18 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


hallu

Wího världens bästa helg *ironisk* haha, sitter fast med pluggandet och det funkar verkligen inte. Usch orkar inte plugga italienska på en lördag kväll, missar så sjukt mycket annat men jag ska satsa på det här! Vi får se på måndag hur provet är då.
Igår så letade jag och Malin efter locations för filmen, där vi kan spela in filmen. Vi har hitta några ställen men tror vi måste leta mer någon dag då det inte regnar och skit haha.
Senare på kvällen kom Sanna hit och vi gick ut och drack energidricka och hade det mysigt med cigg och powerking haha. När vi kom tillbaka började vi kolla på Lucky Joy Club, men den va tråkig, så vi bytte till Fast and Furious - Tokyo Drift, me Likey! Vi åt mat och sen blev jag skittrött och dog lite, Sanna drog strax innan 2 tror jag.
Idag så vaknade jag skit sent och så kollade jag lite på tv och sen pluggade jag skit mycket och nu är jag astrött så det blir lite mer pluggande och sen är det Wild Hogs - tv4 om en halvtimme.
Imorgon blir det ännu mera pluggande, ska bli skönt att ha gjort provet snart. Sen massa andra läxor, inlämningsuppgifter, prov, essays och böcker att läsa.
Eh, jag klarar mig. wish me luck
byebye people :)
2009-10-17 @ 21:03:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


listen and enjoy :)

The Shins - Australia
sjukt söt video
2009-10-14 @ 15:57:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


omogna bananer

hahah nä men jag blev sugen på nåt gott, som vanlig och så gick jag till köket och hittade ballerina kex (awesome) och ville ha nåt annat också och då såg jag bananerna. Gick fram till de och så visade det sig att de va omogna bananer haha!
Nä men just nu är det Facebook och smsa med Sanna och äta bananer som gäller men jag ska börja plugga efter det här inlägget, har ju spanskaprov imorgon för fan. Usch jag vill inte, vill bara skippa det men jag måste!
Vi hörs en annan gång då, när kattebarnet har tid haha
puss puss
2009-10-14 @ 15:15:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"so is your face"

yes! nu har det gått 2 dagar av veckan och känner att jag borde jobba lite mera med saker, men har gjort klart religion uppgiften och jag blir så trött på folk som inte jobbar i gruppen och försöker ta credit för ens arbetande. Eh, nästa gång väljer jag grupp lite mer taktiskt! haha
Just nu är det Scrubs, därmed rubriken, älskar scrubs men jag måste börja plugga spanska igen, har prov på torsdag och det är så jävla jobbigt med en ny lärare för man vet inte hur deras prov är. Men eh, jag ska försöka satsa och göra mitt bästa.
Wish me luck! haha nu blir det plugg och tv, ska försöka hitta lite tjockismat!hahha
bye bye :)
2009-10-13 @ 17:41:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


slut..

Nu är helgen slut, känns lite sorligt haha då det blir en ny vecka av skolarbeten, prov och plugg. Helgen har gått alldeles för fort, känns nästan inte rätt haha
Men igår blev det Palermo, mysigt med massa kramar och snackande, det behövdes verkligen. Kvällen va verkligen awesome med kanna efter kanna efter kanna hahaha men det slutade dock inte så awesome, då jag kräktes utanför och inne på toaletten, Sanna en massa överallt, dock var det utomhus så det va ju bra och Adam hade börjat långt innan så han kräktes på vägen till Palermo. Sen efteråt drog Ida hem och vi andra fyra (Anthony! den där jäveln dissade oss för sthlm haha) rullade vidare till Jens, stannade där ganska sent och så kom jag på att klockan va sex och jag har utegångsförbjud egentligen så det blev att gå hem i kylan men kände dock inte så mycket av det hahah Men det va en mysig och awesome kväll.
Så vaknade bakis runt 14 tiden och mamma kom till mitt rum och ba Nadia! du måste följa på födelsedagsmiddagen, du har lovat mig. Och jag kunde bara tänka på hur högt hon pratade men det gick bra. Drog till Middagen med systrarna och mamma och där blev det massa hög musik (inte okej! haha) men massa mat :D Kom hem ganska sent så har inte hunnit plugga nåt idag.
Men nu är söndagen slut också, men jag måste läsa Pride and Prejudice, har massa sidor att läsa tills måndag, idag asså haha.
puss och gonatt gott folk!
2009-10-12 @ 00:37:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


POOOO

Sitter nu i mitt rum och degar med Sanna och Ida, Sanna spelar gitarr och Ida kollar på hål i väggen. Det är jävligt roligt med massa folk i skinny dräkter som failar! hahah sen blir det utgång med de och vi ska träffa Jens, Adam och Anthony. Det blir troligtvis Palermo och massa öl! Awesome! :)
Nu ska jag göra tjockisarna sällskap och dega och kolla på tv.
Hoppas alla får en awesome lördag som jag probably kommer att ha!
puss puss
Bild på små afghaner, brorsan, jag och syrran<3
2009-10-10 @ 21:12:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


hallu

Hallu hallu
Det va länge sen, i know men jag har haft så jävla mycket att göra och dessutom så kände jag inte för att blogga nåt eftersom det har varit massa tjafs och bråk mellan folk. Men nu har det börjat lugna ner sig lite så jag passar på att blogga. Det har väl inte hänt så mycket nu, men jag har nu fått tillbaka geografiprovet och det gick så så mycket bättre än va jag trodde, för när jag lämnade klassrummet så påstod alla att mina svar var fel men haha in your face! xD
Igår skrev jag även svenska essäprovet, Candide, skrev ganska mycket och kopplade till en massa saker och vår lärare älskar sånt så vi får hoppas på det bästa, så nu gäller det bara att vänta på resutaten.
Idag har jag varit på middag med familjen hos en familjvän, det var ganska mysigt. God mat, te och choklad, jag älskade det haha men kom hem för ett par timmar sen och har även kollat på The fast and Furious, sen lite av Mystic River och nu degar jag bara i sängen.
Imorgon blir det krogen med ett par saknade och älskade vänner. Hoppas på en mysig och awesome kväll, bäst för er att ni gör det så också? hahaha Nej då, varje dag/kväll med de är det bästa någonsin.
Nu ska jag ner till köket och rota lite i kylskåpet.
puss och godnatt.
Ja! jag blir mysko när jag är trött och ensam med en kamera! haha
2009-10-10 @ 01:32:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


skola snart

Nu har jag precis plattat håret, så lite mascara och skit och sen blir det att äta en macka, usch (jag kan inte äta på morgonen, därför tvingar jag i mig mackan för annars kommer jag att svälta ihjäl på lektionen) nej men sen efter frukosten blir att cykla 5-6 km till skolan i kylan, det är ju fan frost överallt. Nu borde vi få jullov hahah.

Juste! och så kommer jag inte in på Facebook, de står typ att "kontot är otillgängligt just nu, kom tillbaka om ett par timmar." om ett par timmar? :O jag behöver kolla min nu! hahah
Idag så har man ju bara 2 lektioner på typ 40-50 min var, men jag har håltimmer imellan, men men måste jobba med geografin då ialla fall så.
Nej, nu blir det lite brottom..
puss puss
2009-10-02 @ 09:06:02 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


godnatt :)

Idag har jag varit hemma, skulle bara ha spanska men jag orkade inte så det blev att stanna hemma. Dessutom så har jag varit lite förkyld idag, så det blev att plugga lite, äta glass, hjälpa mamma med saker, stressa men samtidigt vara så jävla avslappnad. Don't really know how that works. Men kollade precis på How I Met Your Mother och de hade awesome skämt, som vanligt;

What's the difference between peanut butter and jam?
I can't peanut butter my dick up your ass.

hahahaha I know, HIMYM är ju freaking awesome.
Nu ska jag kolla lite på scrubs och sen försöka sova/läsa Candide. Vi ska snart ha essäprov och jag hatar den där boken haha. Vi får väl se.
Gonatt människor :)


HAHAHA samtalet mellan mig och Sanna, när hon förstörde skämtet xD
vi är ju så störda men kärlek på det<3
What's the difference between peanut butter and jam?
2009-10-01 @ 23:21:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()