A girl can never have too many shoes

Oh so true, Impulsshopping halv sex på morgonen är inte bra för ekonomin men YEY för skor säger jag bara. Om ett par dagar kommer mina kick ass skor, behöver verkligen nya skor, speciellt ett par färgglada. Ibland så måste man älska Nelly.com, där ett par orangea och ett par svarta skor har väntat på mig..... alldeles för länge säger jag bara but now they are mine haha.

De senaste dagarna har varit awesome helt enkelt, degat med de bästa, festat med de bästa och bara varit med de bästa. Massor med bilder finns det också. De ska redigeras först och sen ska de upp på bloggen. Kommer nog ta lite tid. På tal om tid så är det inte gott om det tills jag flyttar till M A L M Ö, börjar vuxen livet.

Dessutom så hamnade jag som reserv på juristutbildningen - S K Ö N T säger jag bara, orkar/vill verkligen inte plugga program redan nu så det blir Spanska A (trots att jag suger på spanska) och Juridisk översiktskurs i höst och sen efter det så får vi se. Who knows what tomorrow will bring, maybe sunshine maybe rain.

Imorgon ska jag kanske träffa Jessie och hänga lite med henne. Men nu ska jag försöka sova, trots att en snarkande syster befinner sig i mitt rum, i min säng så madrassen blir det inatt igen haha men det gillar vi ändå.

L O V E
2010-07-28 @ 06:08:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sometimes we act like heroes in the night. Ups and downs, Always ups and downs. Like kings but without crowns, There are always ups and downs.

 



We are kings, we eat like kings, drink like kings and always act like kings!

<3

2010-07-21 @ 18:48:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Party People

Party People

Var ute med mina brudar, Ida, Jessica och Sanna. Träffade även Anna, Fanny och Elsa.

Plus massor med dricka för endast 20kr/drink haha ;)

 

<3

 

2010-07-21 @ 17:33:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bonjour Paris




Paris, je t'aime

<3
2010-07-21 @ 17:21:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()