Roligheter och Oroligheter

Helgen, åh du underbara helg. Trots en hel del minnesluckor och annat så hade jag en rolig helg. I fredags hängde vi hos Sina, där det blev general knowledge quiz och massor med vin. Kicked ass på frågesporten. Efteråt så sprang och Sabi runt i byggnade på jakt efter en rolig fest, resultat = 0! Men vi träffade då Scott, Scotts kompis som jag inte kommer ihåg namnet på och Munroe. Det var kul, vi drog sen tillbaka till Sina och käkade nåt (gott vare).

I lördags så hade Leyla och Staffan house warming party så, ett gäng folk möttes vid rönnen och vi drog sen dit. Hade skitkul, människorna var trevliga, fick även höra massor med love stories (way too many, folk blev även förvånade över att jag inte är en fan av love, relationer och framtidaplaner). Folk blev asfulla så man fick ta hand om de och lösa små drama/bråk men jag är ju kick ass på sånt där så det var lugnt.

Runt 3 tiden kom vi tillbaka till rönnen och lämnade av Hosna hos Sina. Jag drog sen till Sabi och mötte sen upp Munroe, efter ett par timmar så drog Munroe. Jag och Sabi hade heart to heart talk och drack way too much pure rum ända till 7 nånting på morgonen. Tydligen så dansade vi, hängde hennes gosedjur och käkade. Vaknade på hennes soffa med världens hangover och ont i hela kroppen. Men jag kommer ihåg att jag hade askul den där kvällen.

På dagarna under hela fucking helgen har jag varit orolig för en tönt som mår bättre nu, någon dag snart ska jag iväg och besöka honom.

Igår så var jag helt fucked upp så jag sov till tre och skolkade, usch dålig flicka! haha Idag var jag ledig men imorgon och på fredag blir det Lund.

Btw. I know, mer bilder och mindre text! Jag känner hur jag uttråkar folk haha.

Love
2010-11-30 @ 16:40:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


AMSTERDAM Booked :D

Yes box! Äntligen så är Amsterdamresan bokad. Jag, Zoey, Sabi och Hosna åker den 13/12 och kommer tillbaka den 17/12 Happy face! Speciellt med tanke på att hemsidan fuckades upp igår kväll så att hälften av biljetterna var bokade, alltså att jag och Sabi fick inga biljetter tillbaka men det fixade vi precis, efter x-antal timmar av kämpande.

Awesome-ooo! Nu ska jag diska, dra ut med soporna och sen duscha och mys ett tag.



Love
2010-11-26 @ 13:39:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Winter Wonderland

Idag blev det dega till 14.30 och sen lund från 15-18. Handlade också lite på vägen hem, sen fortsatte vi dega hemma. Runt 22 tiden drog vi till Hosna för myskväll. Därinne hittade vi Hosna, Sabi och Sina. Efter té, popcorn, varmchoklad och The Informant med heta Matt Damon (som var långt ifrån het i den filmen HAHA) kom vi precis hem. Nu ska jag fixa lite glögg och sen kolla på nån film och sova. Lund imorgon igen, den här gången från 14-16 Skönt!

Började snöa igår

Igår klockan ett på natten, Malmö är en konstig stad but I love it!

No shit Sherlock

Ikväll ser det ut så här, mysigt men livsfarligt! Isigt som fuck.

Nej, nu blir det glögg och film, kanske Shrek 4 eller I love you, Man! Mys i alla fall.

Love
2010-11-25 @ 01:13:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö och glögg, vad har hänt med mig?

precis! Jag är inte en jultraditioner-person men just nu så är det så mysigt med snön som faller utanför fönstret och en kopp glögg. Jag, Nadia dricker glögg och vill inte döda allt och alla på grund av snön. Jag är inte glad att det snöar men jag är inte bitter för snön heller.

Jag sa ju att jag skulle kolla på An Education men så vart det inte. Det blev både An Education och Nick and Noras Infinte Playlist. Mysiga men åh så bra filmer. Snart ska jag nog försöka sova men först blir det en till film och glögg.

Åh så fin, Carey Mulligan. Tjejen från An Education.

 

Love

2010-11-24 @ 00:20:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Learn to love. Lessons repeating. The Chronicles are so misleading.

Diskat, städat, käkat och bokat tvättrummet så det är bara att tvätta kl. 6 och sen är jag klar. Eller...? Det dyker upp nya saker hela tiden. Fuck, jag måste ut med soporna, duscha, middag och annat sen.

I lördags efter några öl och Crystal Castles så drog vi tillbaka till rönnen, där det var en pyjamasfest. Fest där alla skulle komma i sina pyjamas men hihi jag kom i mina vanliga kläder. Träffade massa roliga folk och sen drog vi till Sam. Myskväll och runt 3 tiden på söndagen kom jag hem. Hemma så fann jag Zoey och Sabi, vi drack kaffe och snackade om allt. Mysmys. På kvällen så drog jag iväg och köpte hem fetaste och godaste pizzan och hade fetma-kväll.

I måndags så råkade jag försova mig, blä. Hur kan man göra det när man börjar ett? HAHA i alla fall så har jag insomnia, svårt som fuck att sova. Somnat den senaste dagarna runt 7-8 på morgonen eller dygnat (inte med vilja). Hoppas att det löser sig snart.

Imorgon och på torsdag blir det Lund och sen vet jag inte mer. På fredag är jag ledig i alla fall, awesome!

Nu ska jag dega framför någon film eller så. Kanske dags att se An Education..

Det gick inte att ladda upp bilder tidigare men åh Dexter, kärlek!

Love
2010-11-23 @ 16:26:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


That's either a saint or the most boring action figure I've ever seen. He doesn't need Saint Brigid; he has father Dexter.

Kollade genom min blogg, gamla inlägg och kommentarer och stötte på denna kommentar;

"haha trodde du var mongol/japan/vietnamies/fillipin/burma/laos/korea/taiwan/kina,eller nåt :):)" - Anonym

HAHAH kan ha varit den bästa ever. Gjorde min dag i alla fall, men nu blir det att diska och sen städa lite. Kanske borde käka något också.


Btw. Dexterdexterdexterdexter! Omg, Jag är helt seriöst kär i honom och serien. Jag kollade precis på senaste avsnittet och A W E S O M E! Jag vill nästan ha söndag så att jag får se det nya avsnittet.

Eftersom det inte går att lägga upp några nya bilder just nu så lägger jag upp en bild på mig och frugan, saknar henne så grovt mycket!

 

Love

2010-11-23 @ 13:57:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


If I jump, would I survive? A clean dive, perhaps.

Aslame dag, hoppas på bättre imorgon (Ledig i alla fall) Bloggar då istället.


You cannot always smile; sometimes you must dare to cry.
You cannot always just dream; sometimes you must dare to do it.
You cannot always be perfect; sometimes you must dare to mess it up.
You cannot always be negative; sometimes you must dare to be positive.
You cannot always wait for the perfect time; sometimes you must dare to jump.



"Don't you want to take a leap of faith? Or become an old man, filled with regret, waiting to die alone!


Love
2010-11-22 @ 22:48:07 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


"la cocaina no es buena para su salud, la cocaina is not good for you"



Crystal Castles 20 nov. Babel Malmö

Det var awesome, awesome-are än awesome! Helt klart värt. Musiken, ljusen, röken och stämningen var guld.
Jag ska försöka fixa ihop videoklippen på något sätt och sen ladda upp de, eller i alla fall en eller två ;)

(ps. första bilden är inte seriös, folk som känner mig vet att jag hatar när folk petar sig i näsan HAHA)

Love
2010-11-22 @ 00:36:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


When I'm in the club, I'm always on a drug. If you get a hug, guess what drug I'm on... ecstasy!

Jag har nog lyssnat sönder låten (Ecstasy - JJ) men den är lika bra varje gång. "I'm always...always, skies my high".

Det är något, något som gör att livet känns deprimerande och värdelöst. Jag har nog aldrig känt så här, jag vill nästan vara någon annan, nästan alltså! Jag vill göra något med mitt liv, det känns inte som att jag får något vettigt gjort, ever. Trots att det har hänt så mycket nytt i mitt liv, studenten, flyttat till ny stad, har nästan en egen ställe, börjat uni-livet, träffat så sjukt mycket nytt folk som jag gillar grovt mycket och jag är bara "19" hihih

Okej, nu när jag har skrivit ner allt det där så känns det inte så deprimerande. Jag menar, jämfört med så många andra som sitter fast i samma skit som förut så har jag börjat mitt eget liv. Det är freaking awesome.

Nu är det bara så att jag blir nästan deprimerad av att se att alla kommer att njuta av/njuter redan av denna fredagskväll medan man själv kommer att ruttna med böckerna. Tenta imorgon igen då, F u c k i n g spanish!

Ja, det är faktiskt första gången jag pluggar på en fredag så det är kanske därför jag känner någon sorts hat för spanska och mina böcker HAHA

Nu vill jag bara bränna böckerna och njuta av fredagen.

Love
2010-11-19 @ 21:41:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll move to Paris, shoot some heroin, and fuck with the stars.

Dagens to-do list:

Diska - Check
Städa lite - Check
Gå ut med soporna - Check
Pluggga plugga plugga - L å n g t i f r å n c h e c k!

Effektiv och rastlös tjej.
Men nu ska jag och mina fina skrynkliga fingrar (på grund av disken - världens hög) plugga. Fast det känns så frestande att bara sätta på en film och mysa. Eller nej! Nu blir det böckerna och latinamerikansk historia, har redan slösat bort halva dagen med min chores och att dansa i underkläderna hahah, yey me.

Love
2010-11-18 @ 15:41:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Weep for yourself, my man, you'll never be what is in your heart



Random promenad i Lund en solig höstdag.

Love
2010-11-18 @ 13:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wake up in the morning feeling like...it's 9 o'clock

Precis som rubriken, vaknade idag och trodde att klockan var 9.00 men shiet va fel det var. Hon hade redan blivit 12.30. Men icke ska jag sörja att jag missade x-antal timmar på grund av sömn utan vara effektiv. Fast först blir det frukost, äggmackor á la Nadia!

Dagens to-do list:

Diska
Städa lite
Gå ut med soporna
Pluggga plugga plugga


Hoppas att dagen ser bättre, eller i alla fall roligare ut för er.

Love
2010-11-18 @ 13:01:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oh lord won't buy me a Jeffery Campbell "Lita"

Jag dör, jag skulle kunna döda! Ge mig, de kostar ju "bara" ungefär 160-250$. (i r o n y)

Jag är K Ä R!

Love

2010-11-18 @ 00:28:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Boyish me escapes to town

Idag ville jag ha en slapp dag med slappa kläder och göra slappa saker. Men ack så hände inte detta. Vaknade runt 11 och insåg att jag måste duscha och vara i lund om 2 timmar så det vart att stressa. Problemet var inte att jag ville sminka mig och ha fina kläder, det var att jag ville inte ut med blöt hår. Det tar en sån tid att torka håret, vill ju inte bli sjuk igen. Sen blev det att bara slänga på mig syrrans t-shirt, mina svarta jeans, mina converse, hoodien och Shabbs assnygga skinjacka (fick i alla fall mina slappa kläder, boyish). Men jag hann, stressad och nästan nersvettad (inte riktigt haha) så fick jag reda på att vi ska bara se film idag. Jag kunde ha fått min slapp dag! B L Ä

Nu sitter jag i orkanen, smög ut under rasten tillbaka till Malmö, för jag har redan sett filmen El secreto de sus ojos, Hemligheten i deras ögon.

Försöker plugga men 2 tjejer bitchar asmycket om sina killar och hur mycket de kollar på andra brudar! HAHA

Back to stu-dying




Love
2010-11-17 @ 15:30:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hot damn! Duktig Hest

I'm back, plugg från 22.30 till 02.00! Känner mig effektiv, produktiv, duktig! Mihihi, det händer inte ofta trust me. Men imorgon så hoppas jag på samma pepp på livet Nadia/pluggnörden.

Btw, blev nyligen kallad för Dum (indirekt) av min retard italiensk granne. "Du älska mycket skolan, varför du plugga? Jag inte behöver plugga, jag examina om 2 vecka och smart och cool och inte behöver plugga. Koncentrera dig i skolan! Lyssna och koncentrera dig på lärar." HAHAH jag dog när han sa det, förlåt mig och mitt retardness för att jag behöver plugga inför tentan på lördag. Latin Amerikansk historia är inte direkt något som fastnar i min hjärna på en gång men vi får se. Han är cool, feting cool! (I R O N Y). Tror dessutom att det är en L I T E N skillnad mellan komvux-matte och högskole-spanska

Nu ska jag dega framför en film, yes jag har förtjänat det ikväll ;)


Så snygg att jag D Ö R!

Love
2010-11-17 @ 02:38:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm on fire

Freaking awesome jag är, intensiv pluggat i 4-5 timmar och jag kom tillbaka för att käka. Now back to stu-dying haha nä men jag känner att det har nästan varit givande och harmonisk att plugga ensam i tystnad utan internet hahah True story.



Nu ska jag lämna bloggen med den här underbara låten.
Don't Panic - Coldplay

Love
2010-11-16 @ 22:25:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tentaångest och lite annat

Tenta på lördag morgon - I G E N :( Men jag försöker peppa med att vi ska se Crystal Castles på kvällen då.
P E P P P E P P P E P P!
Nu ska jag till common room och plugga trots huvudvärket.
Love
2010-11-16 @ 15:50:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 nov. Dinner and movie night

Efter en fucked up dag, där huvudvärket fick mig nästan att begå självmord (not really) så sat jag på bussen. Drog till Sam där det bjöds på god mat och mys. Vi kollade på Ghajini (indisk version av Memento (som är typ en av de bästa filmerna ever) HAHA). Sen kom Peter hem så vi kollade på Dead Silence, de där fucked up jävlarna skrattade åt mig för att jag blev rädd. Inte mitt fel att jag hatar hatar hatar dockor. Försökte även kolla på The hills have eyes, men jag somnade nästan så jag tog bussen hem. Stötte på på en söt och gammal busschaufför som körde en långbuss kl. 2.30 på natten med bara mig på bussen. Hade heart-to-heart snack med honom också!

Samtalet gick ungefär så här:

BC - Hallå hallå, äntligen lite sällskap.
Jag - Hej hej, Eh?
BC - Kört buss hela natten, blev precis av med en massa fulla ungdomar. Dagens ungdomar, förstår mig inte på de.
Jag - Eh? Usch, Jobbigt att vara en busschaufför på en lördag natt, kan tänka mig det.
BC - Men du verkar snäll och inte full! Var det pojkvännen som lämnade av dig nyss? Smart val.
Jag - Eh? Nej då, inte är jag full, valde lugn kväll ikväll. Ja, antar det.. (tänkte för mig själv, tur att du inte stötte på mig igår HAHA). 
BC - Antar det? Hörrudu unga dam, man ser kärleken i hans ögon men annars om du vill så kan jag ta nån snack med honom?
Jag - HAHA Behövs nog inte, det är lugnt.
BC - Annars så är det bara att hitta Göran som kör 5:an på nätterna, varje lördag och söndag.
Jag - Nä men åh så snällt av dig. Tack så mycket och ha en bra natt!
BC - Detsamma unga dam.

Hoppade av bussen då och kunde inte sluta skratta/le åt hur söt han var. Såg typ ut att vara 70 bast men "han ville ta nån snack med Sam" HAHAH

Dålig film HAHAH

Ganska bra film om man gillar Bollywood movies

Love
2010-11-15 @ 03:51:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


12 nov. one hell of a crazy fucked up yet awesome night!

Zoey, cute and party-ready

Sina in all his glory

Hosna and Sabi, party girls

Sabi, Borges, Peter and Jörgen doing their fucked up but awesome dancing

Hosna and pretty me! (hear the irony)

Party people!

Adorable Andry

Sam and me, just cuz we're freaking charming! HAHA

HAHA! "bitch please"

Martin, Zoey, Sabi and Sam - Love this pic

Martin, Sabi and Avissa - Happy people

THE Russians (Luba, Andrey, Yuliya and parts of Peter and Yevgeniya)

Peter and Yevgeniya (Yuliya in the corner)
Pre-party i Rönnen. Party i nån gay club. After-party hos Sabi med öl, energidrink och spaghetti. One hell of a awesome night.

Borde egentligen sova just nu, Lund imorgon kl. 10 men jag kan inte sova. Usch! Förhoppningsvis blir det ett par timmars sömn innan.

Love
2010-11-15 @ 03:19:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wine and Bloody Beetroots - Cornelius





Tre apor och Cornelius på högsta volym innan jag hoppar in i duschen och sen blir det fiesta!

Love
2010-11-12 @ 17:44:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Random pictures from random days of random people and things but with my love D90


Love
2010-11-12 @ 17:33:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Still alive

Dagarna går och går, det händer så mycket och jag lever. Det är precis det jag gör, lever livet så hinner aldrig blogga.


Förra veckan var underbaraste underbar, Shabbe och Yalda var här. Mysipys, ända från måndagen (1/11) då vi hämtade de från stationen till måndagen (8/11) bestod dagarna av awesomeoooo grejer. O'learys, KB, Rönnen, Entré, Gustav Adolfs torg var bara några av ställen som besöktes. Bowling, promenader, fetma, presentjakt, öla, dansa, sjunga, way tooo much hindi movies och bio var några av sakerna som gjordes under den veckan.


Grattis till min älskade älskade Shabbe som fyllde hela 17år den 5/11 och Grattis till min älskade bebis Yalda som fyllde hela 14år. Det blev en Pälsjacka till Shabbe (aka. Mrs. Bottomfire) och Buzz spelet till Yalda (aka. mitt liv)


Slutsats: A L L T I N G var awesomeooo.


Igår drog jag och Zoey till Rajala, där det införskaffades en Nikon D90. ÅH Glädjen dödade mig och så som jag har längtat. Vi håller på att undersöka/utforska alla funktioner osv så snart ska jag börja lägga upp flera bilder. Y E Y.

Idag har dagen bestått av massor av små grejer. Eftersom jag var ledig så jag diskade, städade lite, rensade datorn, kollade på Kites och tre avsnitter av Brothers & Sister, ölade med Zoey och sen vin och godis med Zoey, Sabi och Hosna. Planerade lite inför imorgon också, vi får se vad som händer då men jag vet att jag ska sova eftersom jag är ledig! Y E Y.

Nu ska jag bara kolla på nån film och försöka sova, jag har vaknat innan 8 de senaste 4 dagarna så blir lätt trött på kvällarna. Vem är jag och vad har jag gjort med Nadia?! Eh, lugna puckar!


Love
2010-11-11 @ 23:20:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()