Helgen ;)

Det var 2 avskedsfester, men roligast va ju Jonas. Det blev massa dricka, vattenpipa och awesome folk, damn va folk är annorlunda på fester än typ i skolan. Alla va relaxed och hade bara sjukt roligt.
Annars så har vi firat Ida, med tårta och vin :)

Sedan så har folk varit  dryga och allt och jag har anklagat/skyllt allas problem på mig själv men från och med idag så ska jag bli aningen mer självisk, eller inte självisk men kanske tänka mer på mig själv och inte bara tänka på alla andra runt mig. Vi får se...
Idag så jobbade jag och Malin med projektarbetet och jag tror att vi kommer att kicka ass! ;) trots att vi flummar bort typ hälften av tiden så flyter ideerna på i alla fall. Vi håller tummarna för oss. Nu ska jag fortsätta kolla på Dexter och kanske torka håret, kom precis ut från duschen så haha.
Morgondagen längtar man inte direkt till, måndag är inte min dag, men det kommer nog att vara okej, hoppas jag i alla fall. Dock så börjar jag 12.00 men jag och Malin ska träffas tidigare för att arbeta med svenskan, så är det gjort. Och så slutar man ju 16.00 :P
Jag skriver igen någon gång snart. puss och hej! :)
För att vi ska klara av veckan ;) <3
2009-08-31 @ 00:10:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Coldplay<3

Hallu! nu har det varit massa skola och saker på gång så har inte direkt hunnit blogga nåt men tänkte lägga upp COLDPLAY bilderna eller några av de iaf. åh världens underbaraste dag! :D



Coldplay 22/08-09



Coldplay fina va vi också ;)



Lite Lost<3 :O



Underhållning i kön <3



Typ längst fram :D



lyckliga människor :D



30000 pers vare! :O



Förbandet va White Lies, gillade de innan så det va awesome :)



JA! vi stod så nära! :D :D



Lycka! Lycka! Lycka! <3



Chris Martin<3



Världens bästa band va typ 2 meter ifrån mig! :D <3



Jag och Syrran med Chris Martin i bakgrunden :D <3



Fjärilar - har fler än 50 och jag håller på att klistra de i mitt rum :D



tröttaste men lyckligaste systrarna ever!

Underbar slut på sommaren, lyckliga som få!
puss på er :)
2009-08-27 @ 16:29:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


coldplay va guld <3

Igår va det COLDPLAY! och det va helt obeskrivligt, de va guld, kärlek och allt! de va verkligen sjuktbra och stämningen va så ahhh, helt awesome :D Vi hade ståplatser och vi stod vid den lilla scenen, där Chris Martin sprang. Han va kanske 2 meter ifrån mig, känslan är helt obeskrivligt. Senare spelade hela bandet på den lilla scenen, och 2m från världens bästa band, Coldplay är så störtbra! jag älskar verkligen de.
skriver mer senare. måste ner och äta lite. puss puss
2009-08-23 @ 13:49:24 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Början på slutet...

Hallu Hallay :)
what's crackalacking? jag vet, jag har typ ett eget språk, och det kallas för AWESOMENESS haha. Men back to reality, första skoldagen, dudes! creepy att se massa nya människor, typ från linné och sen ettorna. Tycker så synd om ettorna, de såg helt skräckslagna ut. Min lillasyster ska börja ettan nu and guess what? hon följer sin idol, MOI! haha nä men hon ska också gå Sam på Katte, Lycka till sötnos, du klara det, I believe you can fly... hmm.. I mean I believe you can make it ;)
Men första dagen, gick väl bra, började vid nio och samling i aulan. Träffade massa folk som har varit saknade, men det va mys. Enda bra grej med skolan är ju att man träffar folket :) men sen samling i klassen men massa skit papper, kalender och info. Slutade vid typ tio och sen blev det att träffa syrran och sen rulla hemåt.

Direkt när jag kom hem, var det massa annat som va på gång, eftersom min farbror, han fru och kusinerna ska flytta till London, så drog på resväske jakt och en massa annat, sen blev det asgod mat, Afghansk mat som heter Mantu, KÄRLEK! hahha vid typ två, halvtre tiden så drog de mot flygplatsen.

Sen dega lite hemma och efter det så hjälpte jag syrran packa ihop lite saker eftersom min underbara tjockis ska flytta till Malmö och plugga där. Kommer att sakna henne sjukt mycket men vi kommer ju ses ändå haha :)  Packningen gick ganska bra, tills vi blev tjockisar, då blev det chips, chocolate donuts och Energidricka, freaking awesome! haha. Nu borde jag sova för det är fucking skola imorgon. Skriver kanske imorgon igen.



Mina söta och underbara kusiner <3

puss på folket.
2009-08-19 @ 01:00:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Days of my life hahah *episkt*

Juste! glömde berätta om min dagar nu.. haha, intresseklubben antecknar va? haha

Men i onsdags så hade jag fest för stephanie för hon fyllde år då, det va ganska awesome med massa dricka och skit, dock blev det värsta kaos då vissa dök upp på festen och jag hade världens ont i magen genom hela jävla festen. Blev sviken av folk, hur de betedde sig och allt och en idiot jävel som snodde en massa dricka från min väska, fuck it, kommit över det nu, trots att det orsakade en masa problem, trust issues. Men tack för stödet, älskar er Sanna och Ida. Tack för allt helt seriöst, ni är världs awesomea! <3

Annars efter det på torsdagen så kom pappa hem med släkten från Norge och sen var det att städa sjukt mycket medans man är bakis, inte kul säger jag hahah

Fredagen var det att vakna ganska tidigt då man skulle fixa lite saker, Sanna! New big boobs hahaha xD Nej nej nej, jag ska inte operar boobsen. men vi gick runt lite på stan och sen efter det drog vi till McDonalds och det slutade med sweet sweet Cheeseburgers ;) och sen spöregn men eh, vi hade ju kyrktrappan men tjockismat och cigg haha ;)

Efter det bara varit hemma lite och mysat med familjen. Idag däremot så åkte jag och syrran till Ö&B, helt awesome för fattiga studenter som ME ME ME haha. Köpte lite saker till freaking skolstarten, som en massa block och mappar. och sen guess what? McDonalds igen, Cheeseburgers och glass, freaking awesome hahaha ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik eller kolla på nån film, maybe Confessions of a Shopaholic.

We say goodbye here and now, puss ;)
2009-08-16 @ 23:46:18 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


long time no blogging...

People people, jag vet att ni vill läsa lite mera här men jag kan inte rå för att jag är upptagen 24/7 hahah där kom min alter ego fram haha
Nej, men på tal om att vara upptagen så stämmer det sjukt mycket, det är städning och underhållning av folk som gäller här min del. Så här ligger det till, för det första så har va gäster hemma, a.k.a släkt från Norge, sure det är mysigt men exhausting som fan! men de drar på tisdag, samma dag som freaking skolan börjar. Som tur är så är det mitt sista år med PROJEKTARBETET och skit *panik panik* och vi får hoppas att det går över snabbt som fan. Dock blir det jobbigt att planera hela livet efter det året. Vi får väl vänta och se hur det blir. Juste Malin kommer imorgon så att vi kan planera och förhoppningsvis börja lite med själva projektarbetet.. Ja, people jag har sjukt höga krav på mig själv men det är väl bensinen för livet eller...?

Just nu, det som får mig att överleva dagarna är Coldplay, Kings of Leon, Glasvegas och Paolo Nutini. I know, jag är världens musik tönt but I love it ;)
Awesome låt med The Killers som jag hoppas att alla har hört, den här låten kallas för Kärlek enligt mig haha

Spaceman - The Killers

Nu back to my people! haha pussss
2009-08-16 @ 23:33:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Emmaboda<3

Btw det bästa och mest spontana grejen ever den här sommaren va Emmaboda för min del. En timme innan min syrra skulle dra så väckte hon mig och ba "pack your bags, du följer med oss".
Så jag, Zoey (syrran), Bianca och Trox (syrrans kille) vid ungefär ett tiden rullade mot den långa vägen från Uppsala till lilla Emmaboda i småland. Det tog typ 8 timmar med pauser och grejer men det va så värt det. Älskar roadtrips, speciellt när det som väntade framför oss var så underbart. hahah.
Det va awesome med en Massa Dricka, Killar och Bra Musik haha. Men det kanske dyker upp bilder lite då och då för just nu så orkar jag inte ladda upp de, för magen beordrar mig att skaffa mat haha.
 
Men här får ni iaf en awesome bild på mig med Trox jacka xD I can rock the look haha.

2009-08-09 @ 12:25:16 Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()


What's up?

What's up people? välkommen till min nya förhoppningsvis improved blogg. Här kommer det att skrivas om allt och lite till, från mitt liv, min vardag till hollywood och universum. Den här bloggen startades mest bara för att jag kände för det. Alla behöver någonting eller nånstans där man kan uttrycka känslor och åsikter och det är nog huvudsaken med min blogg.

Nu tog ännu en till vecka slut och det har varit fullspäckad med fester och träffa kompisar och bara ta det lugnt. I tisdags dygnade jag och Sanna dock slutade det med att jag somnade och sov nån timme eller så. Men vaknade tidigt och följde med Sanna som stöd för att fixa stuff och sen gick vi runt lite och slutade med att vi köpte Cheeseburgers. Vi tjockade oss vid ån, mysigt som fan. Vid ett tiden drog vi till stationen, där vi sa hejdå, Hon drog mot Arvika och jag rullade hemåt. Det va sol så jag hade det mysigt i solen.

Onsdagen vare häng ute i stadsparken, eftersom vi inte hade mycket dricka så bjöd Markus på dricka i Redroom, vilket va awesome. Träffade härliga människor från landet och sen klunka vin och tjocka mig som fan! haha. Efteråt så skulle man ju gå hela vägen hem och tro mig, det är typ 5 km och att gå på fyllan är inte så bra. haha.

Tordagen träffade jag min lilla sötnos Stephanie, som fyller år den 12:e! det va mysigt med att röka i parken med hennes jävla rökringar! xD Sen en massa youtube videos och vi hade chips och glass. Det va awesome! haha

Fredagen va jag ute med familjen och storhandlade och det va mysigt att ha lite familjtid. Men på kvällen träffade jag Malino, vi snackade om allt och det va verkligen skönt att prata ut. Det va bara synd att hon va tvungen att dra tidigt, personal reasons! Men det va lugnt, det andra va ifs viktigare.

Igår hade vi familjtid, då jag drog ut och solade med syrran först och sen skulle vi iväg och bada men vi hade inga transportmedel så det slutade med att vi lagade afghanskmat och bara ha allmän familj mys.

Idag ska vi däremot åka iväg och bada men först måste jag få mat i mig. Vaknade vid nio, väldigt ovanligt för mig för jag brukar länge mig jävligt sent, som igår det blev så sent som kl 4 på morgonen. hahha. Men jag har fortfarande inte ätit nåt så nu I bid you Adieu.
puss puss
2009-08-09 @ 12:15:58 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()