FUCK SHIT!



Damn, jag drar om några timmar och jag har fortfarande inte sovit nåt men men eh vi får se hur jag mår imorgon. Så nu ska jag ut på lilla taket och W A K A W A K A för sista gången på 4-5 dagar(förhoppningsvis inte!) Jag ska försöka kämpa för mina W A K A W A K A.


Goodbye Bitches, Watch out Paris! haha
<3
2010-06-24 @ 04:06:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


23-06-2010


Träffade Matilda sötnosen idag. Saknad har hon varit men vi måste skärpa oss och träffas oftare haha. Det blev en mini-picnic i stadsparken med bra sällskap, sol, vindruvor och jordgubbar. K I C K A S S!


Idag har jag även packat, yesbox. Jag borde verkligen byta namn till Sistaminuten Ali. För imorgon bitti åker jag och people till P A R I S och jag packade precis klart. Har säkert missat massa saker eller överpackat men WTF, pallar inte pilla mera. Laddar ner massa filmer till mig och syrran eftersom vi ska åka buss hela fucking vägen så underhållning behövs.


BTW! så tycker att Malin Rönnblom ska komma hem nu! saknar henne som fan och hennes hurrrrr, phurrrr, poooooo och allt annat.

Vi får se om jag kommer att kunna blogga, det beror väl helt på om det finns internet på bussen för datorn kommer med mig. Annars så skriver jag om ett par dagar.

P U S S          P Å        R U M P A N
2010-06-24 @ 03:54:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


19-06-2010



En underbar och awesome dag i parken med Yalda och Moshtaq. Mysigt, varmt och kul!
puss
2010-06-24 @ 03:42:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


17-06-2010



Dagen i bilder, det vart en tjejkväll hos Yelda. På morgonen drog vi tidigt och tog bussen från Gränbyskolan/Willys och 1½ timmar senare så var vi framme vid båten. Kryssningen var nice och vi kom fram till Mariehamn där vi fick gå i typ 15 minuter och så var vi framme vid världens sötaste mini-beach. Vi badade, solade, käkade asmycket och hade det asnice.

Tackar brudar för en awesome dag :)
puss
2010-06-23 @ 12:12:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


16-06-2010

 

Picnic med de sötaste den 16/06-10. Mysigt att bara dega och snacka :)

Puss

2010-06-23 @ 11:36:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Senaste nytt hos mig

 


En ny assnygg jeans-skjorta, en bag från H&M som stödjer Unicef och en awesome limpa som köptes på kryssningen.

Kiss kiss hug hug.
2010-06-22 @ 23:59:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's aaaaalive muhah

Länge sen igen men man tappar verkligen greppet om reality när det är sommar och man är ledig. Jag har träffat folk, mini-picnic, vilat sjukt mycket, kryssning med brudarna, badat, köpt lite extra stuff, hängt med mina söta syskon, kollat på VM och solat. Säkert massor mer men det är det här som jag kommer på just nu.

Jag ska nog skriva några inlägg snart med bilder eftersom en bild säger mer än 1000 ord. T R U E S T O R Y!

Peace and love bitches <3
2010-06-22 @ 00:34:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fifa World Cup = a disapointment

VM kändes verkligen som en besvikelse men nu ser det lite bättre ut. Italien, WTF? 1-1 mot Paraguay, trodde verkligen att Italien skulle vinna. Samma sak med England mot USA, 1-1. Trodde där att England skulle vinna men men... Däremot så vann Tyskland 4-0 mot Australien, tycker lite synd om Australien men fy fan vad jag blev glad av den där matchen hahah. Nu börjar det se ännu ljusare ut. Brasilen leder 2-0 mot Nordkorea, men vi får se hur det slutar. Hoppas på Brasilen i alla fall.

Lite sur på grund av Brasilens dåliga insats....

Fundersam om man ska ge upp eller hoppas på förbättring...

JA! det ser ljusare ut nu...


HAHA kom precis på att jag verkar som världens fotbollsnörd men kom igen, det är VM ftw! :D

<3
2010-06-15 @ 21:59:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Greece vs Korea Republic

ÅH! VM! Jag älskar VM, och just nu så följer jag matchen Grekland mot Sydkorea. Sydkorea leder med 2-0. De kör så bra, lugna och verkligen TEAM PLAYING. Det är 30 min kvar av matchen så man vet aldrig vad som kan hända under så kort tid. Men PEPP brud här.

 

Skriver igen senare, nu vill jag fortsätta kolla på matchen.

<3

2010-06-12 @ 14:47:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


All of my life I have watched you climbing mountains, chasing dreams


Använde t-shirten och örhängen som jag köpte igår, AWESOME

Klockan är långt innan tolv och jag har varit uppe i x-antal timmar. Känns lite konstigt för jag är ledig och vaknade typ 7. Well the reason is Yalda, hon hade sommaravslutning idag och självklart ville jag vara där med och för henne. Snart ska hon börja i 7:an. Det känns WEIRD, det känns som om det var igår hon gick i dagis och nu 7:an. Stolt Syster är jag i alla fall för hon kommer att Kicka ass överallt.

Gick även med Shabb till bussen för en halvtimme sen för hon har också avslutning, asvacker brud säger jag bara. Dessutom så klarade hon av 1:an och snart börjar hon i 2:an och sen 3:an och fucking studenten. Jag blir ju helt tårögd. STOLTARE syster är svårt att finna just nu. Jag älskar mina skitungar till syskon ;)

Handlade lite i ICA på vägen så nu blir det att vila, kommer säkert att somna men men jag förtjänar det hahah

Jag kommer nog skriva igen senare. pussinuss <3
2010-06-11 @ 11:05:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I will buy you a new life



Köpte detta idag, en mysig och awesome t-shirt, strumpbyxor och ascoola örhängen från KappAhl. Mascara och hårsprej från Lindex. Detta kallar vi en lyckad shopping. A W E S O M E N E S S

Nu ska jag äta Popcorn och Städa! wish me luck ;)

<3
2010-06-11 @ 00:12:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


And don't resent me and when you're feeling empty keep me in your memory

Idag har min vän Ida stått vid min sida och jag vid hennes. Vi besökte arbetsförmedlingen, stan och en mini-sola-sitta-och-dega-på-gräset-grej haha men mysigt var det i alla fall. Vi snackade massor, shoppade lite och åt glass och cheeseburgers. S W E E T N E S S säger jag bara.

Tog även en mini-promenad med Shabb och nu ska jag fortsätta städa. Funderar på att visa vad jag köpte idag men vi får se hur det blir. I så fall i nästa inlägg.




You smile, you laugh, you care, you love, you make and then you break, you cry, you leave, you hate.

Vår vän, oh du var vår vän men vad hände? du lämnade oss för nya och bättre möjligheter. För bättre, roligare möjligheter? Lycka till på din väg, vi har funnits för dig, vi har stöttat dig, vi har alltid älskat dig men nu är vi bortglömda. Men om du mår bättre nu och så här, så stöttar vi dig även då.


<3
2010-06-10 @ 23:34:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Picture BOMB


Sannas Skiva - Butters (Southpark) och Audrey Hepburn (Breakfast at Tiffany's)


Min Skiva, rock chick och my peeps


Kampen 2010 - OAVGJORT



Studenten med snygga brudar, Familjen och Flak

 

Flera bilder kommer eventually för det tar så lång tid att redigera bilderna och sen lägga upp de på blogg.se, SEGT! men vi tar lite i taget så ENJOY!

 

<3

2010-06-09 @ 23:49:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ticking away the moments

Tänkte bara skriva lite om hur jag har haft det på sistone.

30 Maj
var det Sannas skiva och det va nice. Hade kul ett tag men sen fuckades allt upp. Jag orkar inte att folk missuppfattar mig och dömer mig innan de vet allt. Har någon något problem med mig så prata med mig istället för att döma mig i förtid.

31 Maj - Idas skiva, asnice kväll med "förfest" på Palermo med Sanna och Jessica. Skit kul kväll och jävligt värt faktiskt. Träffade även Martin och ett ex där och det va helt random.

1 Juni var det Classe françaises skiva med förfest i Hum C, och det var fan crazy men kul. Fick skjuts hem av brorsan och vi skjutade även hem Eriksmark och Amanda.

2 Juni - På dagen var det Katte-Skrapan Kampen och det blev oavgjort, totally fucked up shit. men efter det så träffades klassen (Eller några från klassen) i Stadsparken och skrev i studentmössorna och åt mat tillsammans. Det var nice.

Spårad och fucked up kväll men hade skit kul på Deutsche Klasse och NVs skiva, började igen med förfest i Hum C med sweet sällskap. Folk var fulla, folk spårade, folk strulade och folk grät men det var ändå kul.

3 Juni så vilade jag bara för jag var jävligt sliten efter en veckas festande och så ville jag må bra inför studenten.

4 Juni - guess what, jo S T U D E N T E N, det alla vi hade väntat på, det vi alla längtade efter. Det kändes  så långt bort men helt plötsligt så var vi där, vitklädda och med mössorna. Säger hejdå till Katedralskolan, till personalen, till lärarna, till till och med några av våra vänner. Att slippa skolan, att ha klarat av gymnasiet - G L Ä D J E säger jag bara. Så Studenten rekommenderas varmt haha.

Det var också älskade Matildas födelsedag, så grattis till henne igen!

På Kvällen blev det att parka, träffa folk, dra till Williams och parka lite till. Jävligt skönt och awesome.

5 Juni, Lördagen vilade jag bara men det kändes inte annorlund, det kändes precis som en vanlig lördag.

6 Juni var det Sveriges Nationaldag men det var också min Studentfest som mina föräldrar fixade. Det var många gäster, afghaner men som tur var så hade jag mina underbara syskon och Ida och Sanna där. Det blev sjukt mycket dans, godaste maten ever, tårta, läsk och kaffe och så klart en hel presenter och blommor.

7 Juni
träffade jag Malin, vi cyklade och köpte pizza. Sedan mötte vi upp Li och cyklade mot Lyssnaängen och träffade några från klassen. Vi satt och snackade bara. Hade världens lust att bada men det var så kallt och så hade jag inga badkläder med mig men det var mysigt.

8 Juni var det Masoudehs studentfest. Det var kul och vi dansade lite och käkade mat och tårta, hoppas hon gillade presenten bara. Promenerade hem från Gottsunda med syrran då.

9 Juni, idag har jag varit lat och skitseg. Sov länge, försökte städa rummet. Det ligger kläder, presenter och blommor överallt och det ska städas. Tog även en mini-promenad med Shabb och även kört mycket Badminton med Yalda. Det har varit mysmys.

Nu ska jag försöka städa rummet och sedan kanske se någon film eller nåt. Eller FÖRST ska jag lägga upp massor med bilderna från Studenten och festen, det blir i ett nytt inlägg för det här blev jävligt lång hihihi ;)

<3

2010-06-09 @ 23:00:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Too much to do, too little time

Det var en vecka sen jag bloggade men jag har haft så sjukt mycket att göra. Skivor, bakisdagar, hänga med kompisarna och syskonen, och så klart självaste S T U D E N T E N, allt det där tar tid och jag älskar de och det! Berättar mer ingående om the S H I E T snart, för just nu är jag så sjukt trött. Mitt rum ser som en blomsteräng, med alla vackra blommor som jag fick för STUDENTEN. MEd många av mina favoriter som rosor, orkidéer och liljor ska jag vila gott inatt.

Ska nog skriva om det mesta som har hänt imorgon, men ska försöka lägga upp några bilder också. Hopefully.




puss <3
2010-06-07 @ 03:16:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()