HOPE FOR HAITI

HOPE FOR HAITI - Imorgon, Fredag kl.21.00 på SVT1 och MTV.

Se den och HJÄLP männsikor....GÖR NÅGOT du också!





2010-01-23 @ 03:32:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


jag är kristen....

................... eller inte! hahah jag ska på nån gudstjänst (religionarbete) snart med min kära kära Ida men nu har jag väntat i skolan i ett par timmar. Ska rulla mot stan nu!

Vi hörs!
pusspuss
2010-01-22 @ 16:14:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


my day! ;)

Whats crackalacking? Jag är så sjukt stressad men jag försöker ta det lite lugnt nu.
Jag har en hel hög med böcker som ska läsa, arbeten som ska skrivas, prov som ska pluggas till och så vidare...
Kul att jag fick en blackout imorse och då hade jag missat spanskan och en kvart av geografin men eh fuck it, jag mår mycket bättre nu ;)

Idag efter en lektion så slutade jag kl 13.00 men det blev lunch i skolan och sen dega i datasalen tills kl 2 för så jobbade vi med vår projektarbete och det gick bra bra. Sen så blev jag och malin fotade till skoltidningen, månadens projektarbete fuck yeah haha Runt halv 5/5 så rullade jag elin och malin mot stan och jag och malin tog bussen hem och elin drog till nån gudstjänst :p

När jag kom hem så har det bara varit en massa saker som man måste göra, men jag tog en paus förut och kollar nu på Crank, weird film men eh bättre än inget. Juste! har även gjort dagens goda gärning, jag bidragit med en 10 till hjälp till Haiti, Inte mycket men iallafall något. Genom att smsa '10katastrof' till 72950. Gör det ni också och rädda människor!

Ska jobba med religionen snart så wish me luck men först tjockismackor med syrran!



Ofräsch som fan men eh fuck it


plugg högen, fuck it! hahaha

puss på alla er
skriver snart igen!
<3
2010-01-21 @ 22:21:40 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


duktig tjej

Hallu! som rubriken säger så har jag varit en duktig tjej idag, annars också men speciellt idag! Jag hade sovmorgon till 12, det va så skönt att få sova. Men vi håller på och gör om badrummet så de började borra och grejer runt halv åtta/åtta men jag lyckades ignorera ljudet (med kuddar på huvudet hahhaha). Vaknade typ kvart i elva och fixade mig till skolan. Fick sällskap av klara till skolan, geografi och spanskan gick fort.

Sen blev det att hänga lite med Martin och Alexander och efter det så drog jag mot stan. Biblioteket blev första målet, lånade bibeln och ett par andra böcker till religionarbetet - måste komma igång snart! Sen blev det Swedbank, fixade lite saker med mitt konto och satte in lite pengar så att jag kan betala nästa räkning hahah. När jag kom hem så va jag tvungen att käka nåt, hann ju inte äta nån frukost eller lunch så mackor mackor mackor, nomnomnom! Efter det hjälpte jag min lillebrorsa med matten, shit asså 2ans matte, lika lätt som alfabeterna haha. Ringde även till Tele2 då de fuckade up min faktura så jag fixade det och sen köpte jag en soffa också. I know, jag kan! hahah

Drog sen till Ica med syrran, rökpromenad och sen köpte jag godis så nomnomnomar jag de i mig medan jag kollar på So You Think You Can Dance, mysigt värre ;)

Ska börja jobba med religionarbetet och med affärskommunikationen också. Yes boss ;)

Avslutar med en favorit bild, älskar den. syrran på brorsans student. 
Åååh! Galet söt tjej, galet söt bild!

Puss puss på alla därute! <3
2010-01-19 @ 21:19:49 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


shululu

what's cracking people?
det va ett tag sen, borde förbättra mig på att uppdatera bloggen lite oftare men det blir aldrig av. Antingen för mycket i skolan eller för mycket hemma och fritiden men ska försöka bli lite bättre.
Dessutom så har det varit väldigt deppigt, Anthony har åkt tillbaka till Australien, det gjorde han i lördags och jag har inte orkat göra annat. han är en av mina bästavänner och en bror till mig, det är bara jobbigt att vi kommer att vara så långt ifrån varandra men vi ska träffas igen så, jag ska sluta gråta! Mår fysiskt dåligt, efter en hel helg med gråt och deppigheter... Men ska försöka göra situationen mycket bättre, för mig och andra. Trösta folk är va jag är bra på men lite jobbigt när jag själv mår dåligt men jag ska, jag ska, jag ska bli bättre! Eh, det va nog allt, imorn har jag sovmorgon till 12 så det blir nice nice!
HAHAHA så himla bra! :D
pusspuss på alla! :D
2010-01-18 @ 18:51:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FUCK

REEEEEEEEEEEEEEE FUUUUUUUUUUUUCKING TAAAAAAAAAARDED, det är så jag känner mig nu, jag försov mig! och lektionen började 10 men jag orkade inte pluppa upp mitt lektionen så jag stanna hemma och är fortfarande hemma för att vi har lunch nu och jag måste rulla för nästa lektion börjar 5 i tolv och min buss går om en halv timme, jag måste klä på mig och allt! fuck it, känner mig rejält retarded!
Men puss på er som inte så retarded som jag är! HAHAHHAA <3
2010-01-13 @ 10:51:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


back to school... fuck

dudes! whats up? Så det är den 12-01-10 idag och det betyder att skolan har börjat och här sitter jag i skolan, (katedral - fuck that shiet!) och lider som fan!

Började 8.30 med affärskommunikation, det va väl okej, första lektionen var det så vi får i fortsättningen och jag lovar om MALIN RÖNNBLOM! dumpar mig och lämnar mig ensam med den där gruppen kommer jag aldrig förlåta henne men skjuta henne däremot är jag fett taggad på! hahhahaha

Men just nu har jag håltimme medans alla andra har religion B, hatar religion - it is the foundation for our unstable society. Så jag valde inte det men nu blev det håltimme med datorn här.

Jag har en message för Sanna Kjellgren!

Dude! du är den underbaraste kompisen man kan ha. Du har gett mig så många underbara och bästa och awesomea minnen och du har varit vid mig hela tiden, alltid när jag behövt dig! Nu ska du veta att du förtjänar det bästa och ingenting annat än det bästa. Jag finns här för dig genom vått och torrt. Du betyder galet mycket för mig och jag hoppas att du förstår att allt kommer att lösa sig! Jag finns här och you know I'm awesome! HAHHAHAHA Jag älskar dig världens bästavän! <3


Jag ska nog dra och läsa lite i Picture of Dorian Gray men vi får, kommer säkert inte orka. Men först ska jag ut en snabbis, i kylan och freezzzza my ass off!

Puss på er! och lycka till people med skolan!

2010-01-12 @ 10:32:58 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


lovet är slut.... redan? FUCK!

DUDES! jullovet är slut, idag är sista dagen av friheten med ännu en till termin framför oss - den sista! åh jag längtar tills april och framåt; jag fyller år, projektarbetet är slut och klar, de flesta ämnen är lugnare då, värme, vår, sol, skivor, fester, STUDENTEN och sen in i vuxen världen så som flytta hemifrån, välja vägar för framtiden, jobba, resa, plugga vidare och vila! Ja precis ALLT ligger framför oss! Och shit JA om jag är peppad!

Men nu till vår sista jullov, det har varit mysigt men det gick för fort. Det känns inte som om man hann göra nåt men ändå så gjorde man det! De senaste fem dagarna har gått åt att träffa kompisar och vila bara! Jag har träffat kompisar och tjockat mig, jag har hunnit träffa ganska många på bara fem dagar; jag träffade Anthony, Sanna, Stephanie, Ida och Emma (dock bara en kortis!) och sen några till, kommer aldrig ihåg saker xD

Jag har även hunnit se många filmer, många bra filmer och en del okej filmer. Sett filmer som Transformer: Revange of the Fallen, Scream, Scary Movie, Year One men jag har fortfarande Saving Private Ryan kvar. Dessutom så hade jag världens nostalgi tripp och kollade på TMNT, Teenage Mutant Ninja Turtles, älskade tecknad!<3

Det har även varit utgång och hangover dagar, David fyllde år så vi drog till Kalas för att fira han och det va mysigt förutom att det fanns några läskiga killar, damn creepy var det men jag hade Sanna och Sofie thank god! hahah

De senaste 2 nätterna har jag försökt städa mitt rum, rensa garderoben och lådorna, hela paketet men det har inte funkat, jag tröttnar på det och hamnar typ framför facebook eller nån film men men jag ska försöka städa klart snart och damsuga imorn.

Först av allt så måste jag diska och städa köket  men samtidigt kolla på filmen Syriana med Matt Damon och Geoge Clooney och sen allt annat, ska bara gå genom listan som jag gjorde strax innan jullovet och se hur mycket jag har kvar att göra och sånt!
Eh, lite kvar men jag ska fixa det under veckan! Pray for me bitches haha
Godnatt folket och lycka till imorgon, första skoldagen
Puss på alla er där ute! <3
2010-01-11 @ 21:52:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


long time no see

shululu! nu är jag tillbaka, igen.. 2010 började med skratt, glädje, kärlek, vänner, dricka, sorg, bråk och utskällningar, you name it!

Nyårsafton va nice, det va fest och dunder och brak. Fest var det hos Markus med några härliga människor och några random människor och deras onda blickar.. damn bitches, so what att vi är hetare och att vi fick lite mer uppmärksamhet från killarna, deal with it xD men det va riktigt nice, Sanna och jag råkade supa oss själva under bordet men det va ändå awesome. Fyrverkerier vart det också. Shit det va dock en läskig kille som vägrade släppa mig men Sanna och Eric hjälpte mig, kvällen va riktigt mysigt. På "morgonen" kl 1 på dagen så va de som sov över, alla bakisar, i köket och drack kaffe och skrattade åt stuff som hände kvällen innan. Hemma va inte stämmingen bra överhuvudtaget, fick lite damp då men Sanna kom med mig hem till mig så hon hjälpte mig massor! älskade underbaraste vännen!

Nyårsdagen runt 4 tiden så va vi, familjen bjudna hos ett par afghaner, det va jobbigt och tråkigt.. Bakis som jag va, dunkade huvudet så fort de öppnade munnen, dude! afghaner skriker som fuck! Men sen blev det fny fny med syskonen, bästa på hela dagen!

Sen under de senaste 3-4 dagarna har jag sett massor med filmer, underbara filmer som Will Hunting och Garden State till exemple och bara umgåtts med familjen, syskonen då!

Idag va jag på bio med Malin, det blev Sherlock Holmes och jag blev ännu mera kär i Robert Downey Jr. Filmen va underbar, en av de bästa! så jag hade awesome film och awesome sällskap.

Sen dess jag suttit och kollat på Pride and Prejudice och blivit kär i Mr Darcy igen!

Mr. Darcy: "You must know... surely, you must know it was all for you. You are too generous to trifle with me. I believe you spoke with my aunt last night, and it has taught me to hope as I'd scarcely allowed myself before. If your feelings are still what they were last April, tell me so at once. My affections and wishes have not changed, but one word from you will silence me forever. If, however, your feelings have changed, I will have to tell you: you have bewitched me, body and soul, and I love, I love, I love you. I never wish to be parted from you from this day on."


Sherlock Holmes -awesome awesome awesome film


HET HET HET!
2010-01-06 @ 01:10:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()