;)

Just nu är jag i skolan och hade precis håltimme och jag har läst Pride and Prejudice, letat efter billiga biljetter till Malmö och även skrivit logg, på toppen av det hela blogga och skit också haha. Men snart ska vi träffa Per Eklund och jobba lite med projektarbetet. Det är sjukt underbart för vi är klara med manuset så snart blir det att börja med inspelningen. Åh ska bli så roligt.

Efter mötet blir det hemspråk och sen hemåt och sova! :D hahah Ja, jag är lat.
ha det bra, skriver igen sen någon gång.
2009-09-30 @ 15:11:25 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


sjuk?

yes box, frisk på dagarna och sjuk på kvällarna. ingen aning om varför, igår kväll så hade jag feber och imorse va jag frisk och nu är jag förkyld, har ont ihalsen och feber men vi får se hur jag mår imorgon. Skulle ändå bara missa Engelskan och Psykologin, men som sagt vi får se hur jag mår imorgon.

Idag har jag varit hängig och inte gjort mycket, cykelkedjan hoppade av imorse när jag va på väg till skolan och pappa fick komma och skjutsa mig till skolan och sen så fick vi tag på Skådespelare för vår projektarbete, verkligen gulligt att av de att de ställer upp. När jag skulle hem så ville Anthony ha sällskap men han hade cykel och jag skulle ta bussen så han ba eh, jag skjutsar hem dig, det va mysigt, för det känns som om man inte ser honom lika ofta.

Just nu så kollar jag på Scrubs och så har chips också, det är awesome! Borde lägga mig snart, ifall det blir skolan imorgon för min del så måste jag upp kl. 7.

Godnatt alla :)

2009-09-29 @ 23:48:21 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


back to school

Långhelgen va awesome, det behövdes verkligen. Det har då varit allt från fester, hänga med underbara folk och tjocka sig så klart. Dessutom sovmorgon varje dag hahah! men nu är det slut på det roliga, tillbaka till skolan. Och i skolan så är både min svenskalärare och geografilärare bortresta med parallellklassen (Italien, vi va där förra året), jag klagar inte för att de är bortresta, klagar mer på inlämningsarbeten som man har fått bara för att de är borta och så kommer jag att ha håltimmar, inte kul... t.ex på torsdag, då måste jag till skolan bara för spanska som är en och en halvtimme sen blir det hemåt eller nåt efter kl. 10 haha. Men skönt att slippa vissa lektioner iallafall.
Imorgon så börjar jag kl. 12 och slutar kl.16 men ska träffa Malin innan och jobba med projektarbete. Jag borde gå och duscha nu för snart börjar Criminal Minds.
Jag i lördags, hängde ute i parken med underbara människor, vattenpipan och godis.
innan bilden togs så skrattade vi åt Dr. Octagonapus xD
<3
2009-09-28 @ 00:13:11 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


håltimme :/

Dudes, så jävla onödigt att komma så tidigt medans läraren bestämde sig för att vara hemma haha. Nä men jag skyndade mig till skolan, 08.30 skulle engelskan börja och så visade det sig att läraren är sjuk. Så nästa lektion börjar 11.55, håltimme i typ 3 timmar idag. Awesome kanske men ändå inte. Inte när jag tvingade mig själv upp ur sängen och nu så måste jag vara kvar i skolan men eh, jag får völ jobba ikapp lite saker då jag va borta i måndags. Dessutom så måste jag skriva lite i projektloggboken också :)
Men nu fick jag awesome sällskap, Anthony, Alexander och Elin E :D och så har jag awesome musik - Colplay :D hahaha


I came here with a load
And it feels so much lighter, now I?ve met you
And honey you should know, that I could never go on without you

2009-09-23 @ 09:43:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


släppa allt..

Exactly, nu har jag börjat släppa taget om en massa saker, tycker bara jag är värd mer och inte ska jag slösa bort tiden med sånt skit. Så från och med nu, antingen så accepterar jag saker och skiter i det eller så får andra lösa de problemen de har med mig. Just nu så känner jag mig som världens hippie men don't worry, be happy :D haha
geografiprovet är över iallafall, om det gick bra eller inte så spelar det inte så stor roll haha xp nu ska jag fortsätta kolla på Systrar i Jeans hahah I know xD och så måste jag läsa Pride and Prejudice ;)
puss puss
2009-09-22 @ 21:41:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


lying on the floor... ehm... bed? haha

nä då, ligger i sängen och kan knappt röra mig. Magen protesterar idag och vägrar samarbeta, jag kan inte stå, gå eller sträcka på mig. Men hoppas bara att allt blir bra tills imorgon då jag har geografiprov då. Jag funderar på att sitta och plugga lite nu eller tjocka mig framför tvn. Huvudet orkar inte med mer plugg så vi får se.
Btw igår så kollade jag på Tristan + Isolde, sjukt underbar film, hade sett lite förut men nu vart det hela och jag blir bara mer och mer kär i James Franco. Filmen handlar då om två människor Tristan och Isolde och deras gripande kärlek som var även förbjuden på grund av deras skillnader och länder i krig.
"An affair between the second in line to Britain's throne (Franco) and the princess of the feuding Irish (Myles) spells doom for the young lovers." - IMDB

Kärlek på hetingen, som gör det lite bättre i magen ;)
puss puss på folk därute :)
2009-09-21 @ 10:52:50 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens

Dagens Citat:
Ida: "asså Nadia, du är nog den normalaste människan jag känner!"
Jag och Sanna: *HAHHAHAA* bokstavligen brast ut i garv.
Du är så söt och underbar Ida <3
Dagens Låt:
Ooh La - The Kooks
2009-09-19 @ 03:39:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


lite fredagsfilosofi

åhhh! dagen har varit världens helvete, bara massa tjafs och kan inte folk bara släppa det där högstadie bråk typen. Jag har inte energin att hantera en massa falska rykten och lögner, people! det är mytomani som jag får hantera med i skolan, utanför skolan och hemma och enligt Nationella Encyklopedin så är "mytomani´, sjuklig benägenhet att ljuga och förvränga verkligheten". Jag orkar inte med allt det där och så som jag har uppfostrats så är det att "bryt inte ihop, vad du än nu gör så bryt aldrig ihop. För om du gör det så kan du lika gärna dö" och jag vill INTE bryta ihop, jag får INTE bryta ihop..

Jag är stark, jag klarar det här!
-
Men jag är ändå världens lyckligaste människa för jag har mina underbara vänner som jag litar på till hundra procent, ni vet vilka ni är och jag älskar er för de ni är! va er själva och jag finns här/överallt när/om ni behöver mig! Jag älskar varenda en av er.

Men nu är det så att kvällen spenderades med Sanna och Ida, orkade inte ta mig till stan för nån fest eller hänggrej, jag hoppas att folk förstår, behövde verkligen prata ut om allt med de<3
-
Nej, men nu ska jag sätta igång någon film, och jag funderar på att skriva någon sorts recension om "Pulp Fiction" för jag blev helt förälskad i filmen, alla måste se den där filmen :D
-
Nu ska jag kolla på film, troligtvis filmen "Year One" och mysa i min varma säng.
Skriver mer sen någon gång haha. puss på mina älskade änglar! <3
2009-09-19 @ 02:46:01 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


standing still..

det känns som det just nu... Som om världen och allt runt omkring mig rör sig för fort och att jag står stilla och ser på, men hänger ändå inte med...
Kan folk släppa bara falskheten och lögnerna? Snälla, gör er själva en tjänst och släpp allt och lev livet!
haha nu blir det lite dubbelmoral då jag inte tänker leva livet, utan plugga. Men det är för att jag har Geografiprov på tisdag och jag avskyr verkligen geografi haha.
på toppen av det hela så är jag världens nörd, jo, jag antecknade precis ner säsongspremiär för en serie :'D men men det ger karaktär HAHA maybe not..
Nu verkar jag som världens schizo med tanke på att inlägget började med en seriös issue och nu fick ni info om hur nördig jag är :)
Jag idag :)
puss puss på gulleponkarna där ute ;)
2009-09-17 @ 17:47:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Vanlig skoldag idag, började 10 med filosofi och sedan var det bara geografi och spanska sen blev det att rulla mot stan, sätta in pengarna till syrran som betalade för högskoleprovet, det blir av den 24 oktober, så lite panik här.. Men det kommer nog gå bra, hoppas jag haha. Nu blir det att läsa engelska boken, Pride and Prejudice och sen gå genom geografin då jag har prov nästa tisdag och det är sjukt mycket. Eh, jag fixar det nog på nåt sätt haha.
Fast jag tror det blir att städa rummet först, mamma kom precis in och klagade på hur stökigt det är här, tycker inte jag men men, jag får väl lyssna på henne...


Dagens Låt: You Found Me - The Fray


Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
2009-09-15 @ 18:13:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ont...

Damn, hela dagen har jag haft världens magvärk, typ en blandning av mensvärk och annat ont. Har legat i fosterställning typ halva dagen, framför datorn och spanska böckerna.
Men i fredags så hade jag Tarantino Night hos mig, sjukt mysigt med pizza, chips, godis och läsk. Det blev Pulp Fiction och Reservoir Dogs. Sjukt bra filmer, men jag känner att jag måste se de igen för att fatta de ännu bättre.
I lördags var det Kultur Natten, sjukt mysigt först i början med att gå runt från Ungdomenshus och hijazz till awesome Salt. Det var sjuktbra sällskap och dricka, dock slutade det dåligt för att det fanns rasister som förstörde kvällen för alla men det är så sjuktdåligt att folk inte kan acceptera olikheter, hur skulle världen se ut om alla var exakt likadana?...
Men Sanna och jag liftade hem med nån man och sen hoppade jag av vid Sanna, vågade inte åka vidare ensam med den där mannen så jag liftade med en taxi istället. Awesome chaufför var det iallafall.
Nu ska jag fortsätta med Spanska läxan och dö lite till..
puss puss
2009-09-14 @ 20:14:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 september

Idag är den 11 september och är det någon som kommer ihåg vad som hände på den här för ett par år sen, ungefär 8 år sen? Jo det var den 11 septemberar då en serie terrorsitattacker utförda mot USA, den blev då kopplad till nätverket al-Qaida och grundaren Usama Bin Ladin. Det var då som de fyra amerikanska passagerarflygplan kapades och två av dem flögs in i World Trade Center, tvillingtornen i NY, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde på ett fält i Pennsylvania. Världen förlorade totalt cirka 3000 människor i attackerna.Det finns dock en hel del teorier om konspirationer och annat, så jag ska försöka göra lite mer research och sedan meddela er. Detta var omtulande för alla runt om i världen men vad händer nu i världen? Dagens I-landsproblem är ju "OMG, asså den där klänningen får mig att se så jävla fet ut!" Skärpning i världen, vi ska minnas det onda och försöka förhindra att sånt händer igen. Nu borde jag röra på mig och äta frukost för snart blir det skola för min del. Jag har ju min Tarantino Night att se fram emot, filmkväll hos mig ikväll med självklart Tarantino filmer och underbara människor.

kanske hinner blogga nåt när jag kommer hem. puss på alla runt om i världen!


vi får inte glömma de oskyldig som dog den där hemska dagen.

 

2009-09-11 @ 17:45:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredag :)

Hallu!
så vi är tillbaka till fredag, vilket är awesome men inte riktigt awesome med en massa skit problem. Men men! jag ska börjar släppa taget på massa ilska och känslor, visst finns det folk som tycker att man ska hantera de på andra sätt men jag tror inte att jag orkar med tanke på vad som händer runt om mig. Till exempel min lillebror, min älskade underbaraste lillebror, är just nu i sjukhuset, han hade fått njursten för ungefär ett och ett halvtår sen men nu gav njuren upp så de opererade bort den. Det gör så sjukt ont i hjärtat att se han där och ha ont, vad har han gjort så han förtjänar allt det här? Så om gud finns och är god, varför finns ondska? ÅH! hade gett allt för att byta plats med han, han är ju bara ett litet barn, bara 9 år och allt det här händer just honom. Ja jag vet att han inte är den enda men jag menar att han är så oskyldig, varför allt detta då? Men man märker att han är på förbättringsväg och det är jag super glad för. Saknar dock hans röst, små steg och spelande och allt, men jag har besökt han de två dagar som han har varit inne där, i flera timmar.
På toppen av det hela så är det snart vinter och jag orkar inte med det, jag vill gå i vinterdvala och sova bort vintern, men man får väl stå ut med det iallafall.
Men idag så var det skolan som gällde till halv tre och sen blev det bryggan med Stephanie och Olle med massa cigg haha. Efter det typ någon timme senare så cyklade jag till sjukhuset, besökte min underbara lillebror, fikade, la pussel och kollade på tv med han. Det var stört mysigt, och sorgligt för när jag skulle dra så fick han tårar i ögonen och sa: ska du lämna mig här? tror inte ni att jag började gråta lite. Men nu på söndag eller måndag får han komma hem! :D
Nu på kvällen så skulle jag ut och festa men fick inte/kände inte för det efter allt på dagen, så det blev mys/tjockiskväll med Stephanie, vi köpte massa gott, chips, dip, godis och cola och sen blev det cigg och efter det,gissa vad? JO! BROKEBACK MOUNTAIN! en av mina absolut favorit filmer så härligt, sen mer cigg och snackade massa om allt, skönt att få prata ut lite, även om det slutade med total breakdown så var det skönt. Nu är det godis och tv som gäller så jag tänker återvända till det.
Skriver igen snart. puss puss
2009-09-05 @ 03:23:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()