i’ll kill your fucking dog for fun so don’t push me!

Hellu helly! Det var ett tag sen sist jag skrev. Just nu så lyssnar Zoey och jag på The Lonely Island, kan vara musik som bäst och passar anytime och place haha.

I fredags var syrran och jag i Ikea och handlade massor, nya sängar, sängkläder, gardiner, lampor, matta och annat smått! Vi är riktigt nöjda och det ser ut som ett spacey hem nu haha. På kvällen var det fest, först hos en Gustav och sen Internationella Rönnen. Studenthem för internationella utbytes studenter, det var kul men det var lite synd att massor av folk var lite halv lama.

I lördags kom våra grejer från Ikea, så vi började montera ihop allt och det var väl mest jag som fixade grejerna eftersom jag är van vid sånt efter att ha hjälpt pappa hemma. På kvällen hade jag och Zoey en chillkväll på Rönnen. Det var askul men dagen efter var väl lite pain hahah

I söndags gick vi till Willy och storhandlade, i princip allt som man kan behöva, kom tillbaka med en vagn för vi kunde inte bära allt. Jag lagade Lasagne men det failade lite, gott var det i alla fall hahah. På kvällen drog Zoey till Sabi för att tvätta och de kollade på film medan jag degade hemma. Kände inte riktigt för att göra något då så det var skönt att stanna hemma bara.

I måndags drog vi till Lund, jag skrev ett diagnostisk prov i spanska och därefter gick runt lite i Lund, käkade asgod Thaibox men så trötta som vi var så åkte vi tillbaka till Malmö snabbt därefter.

Idag hade jag min första lektion, det var okey I guess. Förutom att jag har kommit fram till att jag suger på spanska eftersom alla i min klass har någon slags koppling till spanska (att de har bott i någon spansktalande land eller är spanjorer) men inte jag haha. Men jag ska ge det tid så får vi se hur det blir sen. Efter det fixade jag ett Multikort, bibliotek- och annat kort. Vi hann även med en mini-shopping. Köpte en klänning/tunika från Monki, en block för plugget och Karlssons klister - det behövdes haha.

Bilder kommer snart, så fort jag har lite tid över.

Nu ska jag tvinga Zoey laga något gott, börjar bli lite hungrig haha. H E J F E T M A!

Have a great week! <3
2010-08-31 @ 19:46:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


The little girl is all grown up now

Idag har jag dansat runt i underkläder, händer inte varje dag, speciellt nu när syrrans kompis bor med oss. Yep, 3 personer i en liten etta - Pain in the ass! Han ska flytta ikväll så det blir flera danser i underkläderna ^^

Diskade och handlade även lite mat idag också medan Zoey var i skolan och hämtade ut nån tenta.

B I G G I R L.

Nu ska jag vara social med Zoey och Savi.

<3
2010-08-26 @ 14:16:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm coming up only to hold you under. I'm coming up only to show you wrong.

Åååhh! blev återigen kär i Band of Horses, det var ett tag sen jag lyssnade på de och efter det så råkade jag släppa taget lite. Nu har jag återfått de! THANK YOU MALMÖFESTIVALEN, säger jag bara.

Just nu sitter kameran i laddaren så imorgon lär ni få se några bilder ialla fall. Nu får ni bara några awesomea bilder, som hittades på google och en favorit ear candy.
Band of Horses - The Funeral
<3
2010-08-25 @ 00:47:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


it is my worst enemy

.... och jag menar trådlöst internet. Jag tror att den hatar både mig och B O B (det är mini-baby-love-dator), då det inte går att koppla fucking skiten, trots att jag har typ kämpat med den i flera timmar nu. Fuck this, nu är tydligen bunden till sladdar och skit för resten av mitt liv. BUHU me hahah eh, kommer nog fixa det sen, förhoppningsvis.
Alla är extremt pms:iga idag, jag, syrran, vädret, internet osv. Blööö nu ska jag käka lite fattig-studentmat haha.
pussinuss
2010-08-24 @ 17:18:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hahah ain't life funny shiet!

Fyra dagar i Malmö och det är en kille som vill "känna mig. jag betala kaffe, jag bjuda" - så han vill lära känna mig genom att bjuda mig på kaffe, hahaha söt men synd att man inte vill ha ett förhållande då :p

Klockan är efter tolv, det är inte söta Idas födelsedag längre men tänkte släng in en Grattis och en släng kyss till henne. Så GRATTIS IDA OCH PUSSAR PÅ DIG!

Klockan är efter tolv och det är vid den här tiden då jag saknar mammas hemlagat, gott och nyttigt (ehm ehm, ibland). Jag saknar att komma in till köket när det luktar underbart gott medan mamma lagar mat och bara krama henne. Men men det här känns så sjukt bra, alla unga borde testa att flytta hemifrån för att sen börja uppskatta sådana små saker.

Jag ska nu lägga mig ner i sängen och kolla på en film, kanske Date Night eller It's Complicated då jag vill skratta lite innan jag somnar.

Imorgon har vi massor att göra, adressändring, skatteverket, kanske stan/IKEA/S.Stationen. Vi har ialla fall en lista på allt vi måste göra. Detta är vuxenlivet, listor och planering. Wiho! haha

Här blir det uppdatering för fullt. Ska även försöka slänga upp några bilder från sommaren, utgången, Gröna Lund och andra bilder från sommaren.


Grattis frugan min (lite i efterskott)

 

Pussar!
En extra puss till Ida!

2010-08-24 @ 00:43:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fuck it, i am doing it on my own way

Myspys dag med massor med chill och relax - C H I L L A X. Nu börjar jag bli lite seg efter en hel dag hemma, så jag ska dra ut till Balkongen och måla mina fina naglar som förövrigt ser ut som H E L L. Kalla mig inte Girly bitches, jag har typ fobi för omålade naglar, speciellt tånaglar, bläää.



Btw, tänkte vissa er min fina a.k.a. vidriga rutna bandage men det håller på att bli bättre så jag kanske slipper bandagen snart, time will tell.

Jag har även snackat med Ida och Jessie, jävla fuckers fick mig att sakna de ännu mera men vi kommer att överleva.

Juste, ut och måla naglarna och ta en Sir Winston.

puss och peace!
2010-08-23 @ 23:50:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livet som Malmöbo a.k.a. Malmöit

Livet som Malmöbo kunde inte ha varit bättre, jag hade turen att kunna flytta precis innan Malmöfestivalen. Det är  helt underbart här, underbara människor, underbar stad, underbar miljö (speciellt under festivalen), dock kan man inte säga underbart väder då det har regnat n ä s t a n varje dag.

Jag har festat lite, chillat lite, varit på festivalen och haft det awesome. Dessutom så handlade jag för mig själv (och syrran då), för första gången, tvättat mina egna kläder som en självständig student = V U X E N P O Ä N G.

Jag har även sett sjukt jävla bra band under festivalen, ex. Efterklang, Shout out louds, Miike Snow, Familjen. Bilderna lägger jag upp när jag har fått de från Sara, vi var smarta nog att glömma kameran hahah .

Förutom det så har jag även besökt vårdcentralen, första gången och det var typ efter 3 dagar - L Y C K A D.
Men ialla fall så hade jag fått en tumör look alike på underarmen men det var inte tumör, utan antingen någon slags utslag eller att jag hade blivit stucken av en främmande insekt- WI-fucking-HO. Nu är svullnade nästan borta, det ömmar lite så jag måste gå runt med en ful bandage så att svullnaden försvinner och att jag inte ska klia sönder underarmen.

Nu ska jag dra till balkongen, F R E E D O M! haha nä men jag saknar mina putten!




Shout Out Louds - Impossible



Efterklang - Modern Drift



Miike Snow - Burial


Lite Ear candy  á la Malmö-style :)

Peace & Love
2010-08-23 @ 15:54:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


one hour to go

lordy my ass, bokstavligen my ass. trött och seg men det är lugnt för jag har en kick ass utsikt framför mig. justin från brothers and sisters look alike sitter snett mittemot mig, hett! snart framme i lund. puss 
2010-08-20 @ 00:09:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


one hour to go

lordy my ass, bokstavligen my ass. trött och seg men det är lugnt för jag har en kick ass utsikt framför mig. justin från brothers and sisters look alike sitter snett mittemot mig, hett! snart framme i lund. puss 
2010-08-20 @ 00:08:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I am a highwayman, on the road again. Me and my guitar, am a rambling band.

HELLO! Nadia a.k.a. The Pig face here with Zohra a.k.a. Zoey, a.k.a. Fucking MOFO på väg till M A L M Ö! Mitt nya hem, men komme att sakna skitungarna i Uppsala.
puss på stjärten!
2010-08-19 @ 20:24:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Life is what happens to you while you're busy making other plans.

H E L L O! Jag lever fortfarande, eller ska man säga än så länge haha.

Biljetten är köpt. Malmö, here I come. Torsdag 19:e Augusti börja mitt liv med en tågresa med massor med bagage. Det som gör mig ledsen är att jag lämnar mina underbara syskon och vänner här, tills vidare då. Men de
ska komma och besöka mig och jag ska komma tillbaka och besöka de.
Jag håller på och packar just nu, men det är sjukt svårt att bestämma vad jag ska ha med mig och vad som ska lämnas efter/slängas. Jag har i alla fall tagit ner mina bilder/affischer från väggarna, det är läskigt tomt här men ändå läskigt stökigt haha.
Jag funderar på att införa ännu en till förändring, klippa Sidecut? To do or not to do, that is the question! Det får vi se imorgon.
Imorgon ska jag även fika med Johansson och Malin men innan det så ska jag hinna snabbt till Arbetsförmedlingen och lite annat.
Då ska jag försöka hinna uppdatera lite mer, lite mer om händelserna under sommaren och även om allt inför Malmö flytten.
To do or not to do?
Have a blast peeps.
Peace & Love
2010-08-17 @ 00:34:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()